Hakuna Matata

2012-09-02
17:04:00

oktoberlängtan /S
Det känns verkligen som att dagarna går i snigelfart framåt just nu. Jag vill bara att det ska bli oktober så att vi äntligen ska få tillträde till vårt hus.
Idag har vi roat oss (återigen) med att kolla in bygghandlar, denna gång för att närma oss ett beslut om vilka kulörer vi vill ha när vi ska måla i kök och vardagsrum, samt se vad den färgen kan tänkas gå på.

I vardagsrummet har vi bestämt oss för att måla ljusgrått då vi vill ha en ljusfärg som passar till allt så man istället kan förändra med textiler, sedan har vi nästan bara vita möbler så därför vill vi inte ha vita väggar.

I köket är det nylackerade köksluckor i en grå nyans, så där kan vi inte heller ha vita väggar då jag är rädd att det kommer bli en sjukhuskänsla. Så istället funderar vi på att måla två väggar i en isblå(?) färg och de andra två väggarna där det i stort sett bara är fönster och köksluckor, vita. Sen drömmer jag även om att vi ska sätta upp svartgrått, matt kakel men vi får väl se vad som hinns med och vad vi har råd med till en början...

 
http://www.beryls.com/images/81151.jpg
Det här liknar den färg vi tänkt oss i köket. Väldigt skarp, och vågad kanske men jag tror det kan ge lite liv. Skulle det mot all förmodan se hemskt ut så är det två ganska små väggar så då får man väl måla över dem bara!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: