Hakuna Matata

2012-09-11
20:39:02

Filmmaraton i sjukstugan /L
Like Crazy
 
 
En film om en brittisk student som faller för en amerikansk kille. Efter att hon stannar för länge och trotsar visumet  resulterar det i att hon inte är välkommen tillbaka till USA längre. Kan de ha ett långdistansförhållande? Ska de träffa andra? Väldigt realistisk film om kärlek utan hela Hollywood-klichéen.
 

Dark Shadows
 
Senaste av Tim Burtons filmer. Då vet du också vad du får. Handlar om Barnabas Collins som blir fördömd till vampyr efter att inte bemött en häxas kärlek. Efter att ha spenderat 200 år inlåst i en kista släpps han av en slump ut till ett amerikanskt 70-tal. Familjen är i stort behov av hjälp, psykiskt som ekonomiskt och Barnabas ser det som sin uppgift att ordna allt igen. Helt okej film, inte så rolig som jag förväntade mig dock.
 

Men in black III
 

 

Denna gång ska agent J resa tillbaka till 60-talet för att rädda agent K från att mördas av en alien. Inte alls lika bra som föregångarna. Första är fortfarande bäst, men okej tidsfördriv.
 
Girl in progress
 
 
Girl in progress handlar om singelmamman Grace och tonårsdottern Ansiedad. Grace har en affär med en gift läkare och Anisiedad bestämmer sig för att ta en genväg till vuxenlivet genom att planlägga en rad händelser som ska göra att reslutatet landar på att hon är kvinna och kan därmed resa och lämna sin mamma för alltid. Det innebär revolt mot skola och mamma, dricka, förlora oskulden m.m. Helt klart sevärd!
Taggar: Dark Shadows, Film, Girl in progress, Like Crazy, Men in black III;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: