Hakuna Matata

2012-10-12
12:58:54

Solen skiner och himlen är blå /S
Igår var en riktigt dålig dag... T låg däckad hela dagen med migrän för första gången i sitt liv och jag med min rygg. Till slut fick jag ringa kära svärmor för att tigga till oss lite hjälp i form av promenadsällskap till stackars vovven, och som tur var kom hon en stund senare och tog med honom på en lite längre promenad....
 
Men det var igår!
Idag vaknade jag och kände knappt något alls i ryggen och T kände inget av gårdagens hemska huvudvärk så idag får väl bli en återställningsdag för oss! Vi har hunnit med en promenad i solen vilket hjälpte det lilla onda som fortfarande kändes i ryggen, så nu känner jag i stort sett inget alls. Jag tänker dock fortsätta att undvika några tunga lyft under de kommande dagarna.
 
Det känns riktigt bra i alla fall att vi är pigga inför helgen då vi förhoppningsvis kan ha energi till att packa ner det sista i lägenheten så vi är redo att ta tag i målningsarbetet i huset på måndag när vi äntligen gör klart det sista med husköpet.
Förutom tråkigt packande blir det nog en bra helg. Lite hemmamys ikväll förmodligen, barnkalas imorgon för min söta systerson som blir två år, lite härliga nyheter som vi ska dela med oss av, lite mys i sommarstugan med Ts familj och slutligen inhandla färg och annat som behövs till på måndag :)
 
Ha en riktigt bra helg!!!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: