Hakuna Matata

2012-10-29
17:45:47

Djupandning /S
Den senaste tiden har det varit mycket som snurrat runt mig och jag känner mig lite lätt uppskruvad samtidigt som jag är helt tömd på energi...
 
Det har varit flyttpackning, renovering, flytt, flyttstädning och alla de sakerna har skett under tidspress. Nu är vi äntligen inne i huset men då återstår ju den där lilla biten med att få var sak till sin plats. jag brukar alltid ha superkoll på hur jag vill ha det när jag flyttar till ett nytt ställe, men för första gången så har jag absolut ingen aning, jag vet inte var jag vill ha möblerna och jag vet inte var jag vill ha lamporna. Det gör ju att allt tar ännu lite längre tid, och att leva i ett flyttkaos, tja... det är en stress i sig.
 
Förutom det är det lite personliga tankar som snurrar, en intensiv tid på jobbet där jag också känner att jag halkar efter med alla utvecklingssamtal som ska hållas och som jag inte ens hunnit börja fundera över.
 
Just nu försöker jag därför bara komma ner i varv, för det spelar ingen roll hur mycket jag vilar (något jag GÖR mycket) så känner jag den där inre stressen bubbla inom mig.
 
Men jag ska inte klaga - jag har ett fast jobb och vi har efter en längre tids sökande och ännu längre tids drömmande, äntligen fått vårt hus! Men ändå, just nu är det lite jobbigt bara...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: