Hakuna Matata

2012-10-20
21:14:29

Det är lördagkväll och här sitter jag i min ensamhet...

Tre dagar har gått utan Åsa. Jag får många uppdateringar om hur det går med henne. De verkar vara seriösa och tycker mycket om henne. Idag hade de steriliserat hennes tandborste... Det har aldrig jag gjort men det kanske ni andra hundägare gör? ;) Hon får långa promenader, slipper vara ensam hemma och bor granne med en Jack Russell-grabb så hon får social stimulans. Det är sjukt tomt här men tack vare bilder/videos så får jag se vad hon gör vilket gör att det känns lättare. Jag har många stunder då det slår mig att hon inte är henne som ex när man tappar mat på golvet... Vad skönt det var att ha en självgående dammsugare i förbindelse med lillemans måltider! Men idag när vi vaknade till spöregn ute så var det helt underbart att slippa att gå ut, vi gjorde det visserligen ändå när Lilleman skulle sova. Strosade i butiker och tog en fika på ett café. Utan att få dåligt samvete eller stressa för att Åsa väntade hemma. Mycket måste-känsla har försvunnit i vardagen.

Jag har ett riktigt Sverige-behov nu men vi har så mycket inplanerat hela tiden. Tänkte komma nästa helg men då gick J en stor beställning på jobbet och måste jobba. Helgen efter ska jag på kurs i Oslo. Jag vet inte hur och när men jag måste ju över och se bästa vännen som flyttat till villa... Dessutom är det snart dags för Twilight premiär!

Ikväll är J på fest och Lilleman sover. Det är ingenting på teven och jag har ingen internet. Gissa om jag är rastlös! Kanske ska lägga mig med Fifty shades och läsa mina favoritdelar. Jag har nog tagit mig igenom triologin fyra-fem gånger nu. Tröttnar gör jag inte heller. Såg att en del av de större bloggarna läst den och vilka kommentarer de fick, verkar som att man antingen älskar eller hatar den?

XoXo


Kommentar:
#1: Sandra

Va skönt att de delar med sig av mycket om Åsas första tid i sitt nya hem. Låter ju som att hon hamnat helt rätt...

2012-10-21 @ 17:59:42
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: