Hakuna Matata

2012-11-03
14:58:11

Det gick åt pipsvängen det där hörru! /S
Det är väl lika bra att erkänna...
 
Från att det gick superbra - och jag menar verkligen superbra, så har det nu gått käpprätt åt skogen med mitt godisförbud!
 
Jag var så duktig och efter cirka 2-3 veckor kände jag knappt något godissug alls. När det väl gick så tänkte jag att - "äh, det är ju så trist att leva heeeelt utan godsaker, så fika ska jag minsann unna mig när det bjuds på, men bara en bit!"
Och det gick också toppenbra... sen blev det fika 2 gånger i veckan, sen 3 gånger, sedan bjöds det på fika hemma, sedan blev den där enda fikabiten 2-3 fikabitar...
Helt plötsligt slank det visst ner en liten godisbit, men "Det är ju bara en, och äter jag bara några få bitar en gång i veckan så är det ju okej!!"
 
Mmmm.... visst!!
Sen kom Haloweenhelgen och det handlades hem en enorm godispåse och choklad till de små utklädda barnen och när sedan inte en enda kom och spökade för oss, ja då MÅSTE jag ju hjälpa till att äta upp allt!!
 
Och helt plötsligt inser man att man ätit godis och kakor flera gånger under veckan och att det där suget har återvänt! Så jäkla onödigt och korkat, och allra mest irriterande är ju att jag inte kan skylla på någon annan än mig själv! Nu ska jag bara samla ny motivation och sedan ska det börjas ett nytt löfte... och så snart jag återfår lite energi ska jag även försöka dra igång med träningen igen, åtminstone med min knäträning då den är så oerhört viktig, och det är så fruktansvärt oansvarigt av mig att inte hålla den igång när jag fått känna på de fruktansvärt smärtsamma konsekvenserna av två gånger tidigare, och det är en smärta jag verkligen aldrig mer vill uppleva...
 
Som sagt, det är bara att ta nya tag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: