Hakuna Matata

2012-11-12
17:29:42

Date night /S
I fredags gjorde jag och T äntligen något som vi inte gjort på väldigt länge, vi bokade bord på en restaurang - bara han och jag, för att sedan gå och se en biofilm - bara han och jag!!
 
Till och börja med så har det varit otroligt lite av restaurangbesök och liknande överhuvudtaget för vår del på sistone, och när det väl har skett har vi gärna försökt få med några andra -något som är jättekul det med, men det ena får ju inte utesluta det andra!
 
Därmed blev det en mysig kväll på tu man hand. Maten var tyvärr bara okej för min del vilket kändes lite trist men efterrätten var desto bättre som tur var! Efter mat och prat blev det nya Bondfilmen, Skyfall som jag faktiskt tyckte var bra. Jag har aldrig varit något större fan av Bondfilmerna men till skillnad från säkert många andra, så föredrar ju jag de tre nya filmerna med Craig Daniel framför de äldre filmerna där humorn har en större plats. Tycker det är lite synd att det var hans sista Bondfilm men man får väl hoppas att de hittar någon bra ersättare!
 
I övrigt så hade vi en bra helg! Lördagen blev det fönsterputsning här hemma när temperaturen var flera grader över nollan och det är jag så glad för, för det blev superbra! Jag tror nästan på allvar att den förra husägaren ALDRIG hade putsat fönstren emellan för de var så himla smutsiga - men nu kan vi se ut och se klara färger och inte se allt genom ett grått dis :p
Det blev också ett besök på IKEA för att inhandla lite smått och gott som saknades här hemma och lite allmänt plockande innan syster med familj kom hit på tacomys under några timmar av kvällen.
 
På söndagen hade vi (läs T) bestämt att det skulle jobbas här hemma, så han var uppe tidigt medan jag låg och myste i sängen en stund. Så där jättemycket jobb blev det inte då en gammal kompis från högstadiet tittade förbi som vi inte sett på många år och det gick en stund. Men jag hann i alla fall skruva ihop vår nya skohylla/bänk och T hann med att måla några dörrkarmar innan nästa besök kom i form av Ts familj då vi bjudit in dem på Fars dag-middag. När våra andra gäster åkt hann vi jobba en halvtimme innan nästa besök kom, denna gång var det mina föräldrar som tittade in på kvällsfika för att för att jag skulle hinna fira min pappa lite.
 
Tidigt imorse åkte T mot Stockholm för jobbets räkning, och han kommer hem först imorgon kväll - detta mina vänner innebär att jag ska tillbringa natten alldeles ensam i vårt hus för första gången! Det känns lite läskigt då man känner sig mycket mer utsatt i ett enplanshus än i en lägenhet på andravåningen där porten låser sig kl 8! Här kan ju folk försöka ta sig in lite överallt! Inte blir det bättre av att jag har en vovve som just nu är inne i sin vaktiga period som han alltid går in i den första tiden på ny plats - så han skäller för minsta lilla ljud vilket kan göra en lite lätt mörkrädd person som mig ännu mer nojig. Men det ska nog gå bra!!
 
Hoppas ni har haft en lika härlig helg som mig!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: