Hakuna Matata

2012-05-15
17:45:48

Så var det roliga över för den här gången... /S
Igår började budgivningen på huset vi var intresserade av och idag vid lunch var den slut för vår del då man redan hade passerat vårt budtak. Det är lite blandade känslor inför det...

Vi låg och pratade länge igår kväll och båda kände av lite kalla fötter och ingen av oss kände oss 100% säker på huset så på ett sätt känns det skönt att det blev för dyrt för då har vi inget att ångra att vi inte gav oss in i budgivningen på ett jättebra hus - nu gav vi det en chans men det blev helt enkelt för dyrt! Så som det ser ut nu så är det 80 000kr över vårt tak vilket känns ännu skönare - ska man förlora en budgivning är det skönast att göra det stort :p

Att förlora i en budgivning får mig också att känna en viss hopplöshet... det här huset hade ett "lagomt" utgångspris, varken dyrt eller billigt men ändå slutade det inte med vinst för oss och då poppar den där lilla frågan upp i bakhuvudet... kommer vi någonsin få ett hus och hur länge kommer vi egentligen få leta...?

I övrigt känner jag mig så himla trött, vet inte om det är hustankar som stör min nattsömn eller om det är en allmän vårtrötthet. Idag var det min tur att gå långpromenad med vovven men det slutade med att vi tog årets första cykeltur i lugnt tempo istället. Då kan jag slappa med gott samvete idag för han har ändå fått röra på sig ordentligt.

Imorgon väntar en hett efterlängtad planeringsdag på jobbet, känner mig redan stressad då jag vet att vi inte ens kommer hinna med hälften av vad vi skulle behöva! Sen väntar en ledig dag innan jag öppnar på jobbet på fredag och sedan tar helg. I helgen väntar svärfars 60 års kalas, ska faktiskt bli riktigt kul!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: