Hakuna Matata

2012-05-21
19:12:50

Fler bakslag /S
Nu är det inte bara hunden som fått ett bakslag vad gäller hälsan, nu har även jag åkt på ett!
Det handlar så klart om mitt ?()#/(&¤=)?=?=¤?=¤?)¤()=¤)(=)&#%%"%"&"&%# knä som svullnade upp under lördagen och det gjorde ganska ont i det också. Idag ser det bättre ut och det gör inte ont på samma sätt men det är fortfarande svullet. Det fick därför bli ett litet samtal till sjukgymnasten som gissade på att jag överansträngt det genom att gå längre än vanligt och köra ett träningspass på samma dag. Så nu är jag ordinerad att cykla den här veckan, och har det inte blivit bättre efter helgen får det bli en undersökning.

Det värsta med såna här bakslag är mina nerver, för minsta lilla känning jag får i knät så kommer genast rädslan och tankarna för att det ska hoppa ur led igen. Jag vet att jag skriver det hela tiden, men jag tror verkligen inte att det går att föreställa sig hur ont det gör. Så när det nu hoppade till i knät (inte i knäskålen) förut när jag bytte om så låste sig hela kroppen på mig och jag får en stel och haltande gång ÄVEN om jag VET att det bästa jag kan göra är att gå normalt. Utöver det så får sig även humöret och min motivation en rejäl törn - här kämpar man på med träningen och så får man det här tillbaka!

Lucky me att vädret är kanon och ska så fortsätta vara under de kommande dagarna, det får i alla fall upp humöret lite på mig! Idag fick det bli en speedshopping efter jobbet då jag ansåg mig själv ha akut brist på både linnen och kortare byxor. Så efter att ha halvsprungit i några affärer kom jag i alla fall iväg med ett par jeansshorts och två linnen. Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på lite TV i väntan på att sambo och vovve återvänder från sin promenad!

Ha det gott i solen!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: