Hakuna Matata

2012-03-27
10:51:51

Tisdag och lite piggare /S
Efter att ha badat i min egen svett inatt så vaknade jag trots allt och kände mig hyfsat pigg. Förkylningen är dock ett faktum men allt är ju bättre än magsjuka! Matlusten har inte riktigt återvänt men jag är lite piggare och jag tror det är tack vare att jag lyckades trycka i mig lite ätbart igår även om det var kämpigt.

Imorgon är det dags för jobb igen och skönt nog så är det min öppningsdag så jag får gå hem tidigt - kan vara bra med en kort dag för att se hur mycket man orkar. Efter det blir det raka vägen hem för att tvätta. Tyvärr fanns ingen ledig tvättid idag då jag mer än gärna ägnat dagen åt det. Jag tycker inte att man känner sig helt frisk efter en magsjuka (eller vad det nu var jag hade) förrän man tvättat alla textilier man varit i närheten av och städat hemmet i övrigt, först då kan man känna sig fräsch och kry. Så eftersom jag inte kan tvätta så får jag istället ägna dagen åt att städa! Om ork och energi finns tänkte jag även gå ut och ta en cykeltur. På de tre dagar som jag cyklade till jobbet förra veckan så kände jag en stor skillnad i knät skönt nog. Sen om det bara var ett sammanträffande eller om det faktiskt berodde på cyklandet är väl svårt att veta men sjukgymnasten har ju sagt att jag ska cykla varje dag så... Någon styrketräning känner jag mig dock inte redo för så den får stå tillbaka ytterligare någon dag.

Just nu ser jag fram emot helgen. Den här helgen inleds med en after work med kollegorna, något som jag sett fram emot men kanske inte gör fullt lika mycket längre, för ärligt talat vill jag bara vara med T den här helgen. Allra helst hade jag velat att vi kunde åka till svärföräldrarnas sommarstuga, bara vi, tända en brasa, laga god mat, spendera dagen ute i solen och bara vara tillsammans. Men det har vi ju självklart lördagen att ägna oss åt, för after worken är bestämd sedan länge och det var dessutom på mitt initiativ så jag kan inte gärna backa ur nu :p


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: