Hakuna Matata

2012-03-27
11:22:52

Semestertankar /S
Jag fick härliga nog mina misstankar bekräftade om att jag får flytta över mina inarbetade semesterdagar och min nuvarande lön, samt att jag kommer delta i årets löneförhandling nu när jag byter jobb i april/maj. Jag som oroade mig för att inte ha något jobb till hösten, tog ju bara ut en enda semesterdag i julas vilket betyder att jag har 5 semesterdagar sparade sedan förra året plus de 25 dagar som man får i år! Sen ringde jag nya förskolan för att önska om semesterveckor men då hade de redan lämnat in sina önskningar och planerat sommaren så att det fanns täckning från vår förskola under hela sammanslagningen så det borde betyda att jag kan ta vilka veckor jag vill!

Eftersom jag har oroat mig för att inte ha något jobb till hösten så har jag inte riktigt kunnat ha ro till att ens planera sommarens aktiviteter då jag inte velat boka in en resa som kostar massa pengar med tanken på att kanske inte ha någon inkomst i september och framåt. Men nu vet jag ju att det är lugnt och att planerandet kan ta fart.

Jag har dock fortfarande svårt att komma på vad jag vill göra men jag tror det för min del lockar mest med lite roadtrip i södra Sverige och sedan ta en utlandsresa till hösten för första gången i mitt liv, för härligt nog kommer jag ju ha 10 semesterdagar kvar om jag tar ut 4 veckor i sommar. Tanken på att få åka mot sol och värme mitt i mörkaste hösten känns väldigt lockande! Men vi får väl se vad som händer, kanske kan semesterplanering vara en del av myshelgen med darling :)



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: