Hakuna Matata

2012-03-08
20:15:05

Onsdag på en torsdag /S
Idag är jag så trött att det är löjligt!
Dagen började helt fel då det är en decimeter snö ute när jag vaknar! Sen fortsätter den att gå fel då jag kommer till jobbet inställd på en förmiddag inne med barnen tills jag inser att det är torsdag och inte onsdag som jag trodde, vilket innebär att det är 6års grupp tillsammans med en annan förskola så det var bara att kasta på sig kläder och traska till skogen för en hel förmiddag ute i snön med korvgrillning. Väl tillbaka på förskolan verkar ALLA barn ha kommit in i någon jäkla trotsålder då de inte lyssnar alls och det tar en evighet innan lugnet äntligen infinner sig. Som bonus på den här dagen och tröttheten så var det givetvis min tur att stänga idag.

Men imorgon är det fredag i alla fall, och då har vi bjudit hit J&F på lite mat och allmänt fredagsmys. I övrigt har vi inte några direkta planer, bara passa på att vara tillsammans kanske då T ska bort de två kommande helgerna.

Nu ska jag i alla fall försöka ta tag i lite badrumsstädning innan jag hoppar in i duschen så man inte behöver stressa med all städning imorgon!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: