Hakuna Matata

2012-03-30
16:55:10

Fredagstrött och After work /S
Ikväll är det dags för After work med mina kollegor. Tyvärr lockar det inte det minsta!
Jag har varit trött och seg hela veckan, och inte känns det bättre idag. Om jag hade haft tid för en powernap så kanske man hade kunnat piggna till men nu finns inte riktigt den lyxtiden. Egentligen borde jag redan göra mig iordning men jag orkar inte riktigt så därför hamnade jag här... Meeeeeeeeeeen det kan ju bli kul i slutändan ändå!

Stackars Pepsi var på ännu ett veterinärbesök igår efter att ett sår han hade inte ville läka, och vi upptäckte nya små bölder på tassarna. De tog lite prover som visade att han INTE hade problem med parasiter så därför misstänker veterinären att det är foderallergi det kanske handlar om. Det tror inte jag, men jag är inte utbildad så jag får väl lita på vad de säger. Så nu ska han äta ett svindyrt detoxfoder som ska rensa kroppen, och under tiden han äter det får han inte äta NÅGOT annat, inte vanlig mat, inte hundgodis, inte ben - inget! När det sedan gått 8 veckor ska vi testa andra sorters foder,  ett i taget för att se om han reagerar på något då, och i så fall vet vi om det är allergi det handlar om. Utöver det fick han antibiotika för att bli av med de bölder och sår han redan har, också fick stackaren en tratt att ha på huvudet så han inte ska slicka på såren.

Han hade tratten på sig igår och han gick in i ALLT verkligen. Till slut fick han nog och försökte backa istället men det gick väl också si sådär. Till slut hörde jag hur han satt ensam i sovrummet och gnällde, och då fick mattehjärtat nog och tog av dumstruten för att kunna mysa lite i fotöljen där han somnade bums på min mage.


Men NU är det verkligen dags att sätta fart! Ha en härlig fredagkväll mina vänner :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: