Hakuna Matata

2012-06-07
19:45:13

Nedräkning /S
Fy vad underbart det var med en ledig dag mitt i veckan!

Jag kan dock inte påstå att vi har det särskilt slitigt på jobbet just nu, vi tar mest dagarna som de kommer, och de första barnen har börjat gå på semester så det är ganska lugnt. Det har gett oss (läs mig) tid till att ta tag i lite organisatoriskt arbete vilket har känts underbart. Kontoret på jobbet har varit minst sagt kaotiskt och ett tag var det nätt och jämt att man tog sig in där, bokstavligt talat!! Men nu har alla papper och saker där inne hittat till sin plats efter flera timmars arbete från min sida. Det är lite komiskt då jag är rätt rörig av mig här hemma, men när det kommer till jobbet så kan jag inte koncentrera mig och hitta någon arbetsro alls om inte sådana saker är avklarade först. Det är fortfarande en del saker som behöver organiseras om, och vi måste komma fram till hur rummen ska användas och inredas för att se så inbjudande ut som möjligt för barnen...

Att vara med och starta upp en ny förskola känns jättekul men man inser också hur mycket jobb det är, och då var jag ändå inte med det första halvåret!

Hur som helst så känns det som att man börjar avsluta saker på jobbet för att allt ska vara klart inför semestern. För min del återstår en månad innan det är semesterdags vilket känns lite segt men förhoppningsvis går de veckorna fort.

På hemmaplan har vi också nedräkning och vi har väl nästan redan gått in i semesterläge då vi båda har svårt att komma i säng på kvällarna, det blir gärna lite soffmys framför TVn lite längre än vanligt.
Husdrömmarna som jag varit helt inne i under en period har lugnat ner sig lite. Vi tittar och funderar fortfarande mycket men jag känner mig ändå lugnare i det hela. Kanske är det för att sommar och ledighet hägrar? T har istället börjat drömma om båtköp igen och för första gången så får jag väl erkänna att jag smittats lite av de drömmarna. Men vi får väl se, det är inget som JAG tänker lägga några sparpengar på utöver driftskostnader, och skillnaden mellan mig och T är att han funderar och drömmer i större utsträckning än mig som vill ha saker NU när jag väl kommit på tankar om något jag vill ha ;)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: