Hakuna Matata

2012-07-30
21:39:00

Dags att låta drömmarna ta ny form /S
Nu när huset äntligen är vårt börjar ju självklart inredningsdrömmarna att komma...
 
Jag önskar jag kunde lägga upp lite bilder här i bloggen men jag har tyvärr inte lyckat med det. Hur som helst är det ett "fräscht" hus, det vill säga att det är tapeter från kanske 90-00-tal i alla rum och det är fräscha, men kanske inte i färger man själv hade valt.
 
Tyvärr är ju verkligheten så att vi tömmer alla våra bankkonton för att kunna köpa det här huset och sparar bara en buffert för nödfall. Därmed finns inga pengar kvar att renovera för direkt... Vi har pratat på att i alla fall ge oss ut och leta trädgårdsmöbler då det är rätt tid på året att fynda sådana till halva priset, och vi har också pratat på att måla över de gula väggarna i vardagsrummet, och tapeten med morötter på (!!) i köket. Utöver det skulle jag vilja knacka ner kaklet i köket och byta det för att få en lite "modernare" look, men vi får väl räkna på vad det skulle kunna kosta att göra de smågrejerna. I vardagsrummet tänkte vi måla ljusgrått och köket vitt bara för att få det lite ljusare...
Sedan får vi helt enkelt spara ihop pengar till att göra renoveringar vi vill senare!
 
Det känns i alla fall väldigt spännande och kul att få börja pyssla med sånt, och jag tror både jag och T blev riktigt sugna på att förändra huset när vi såg hur mycket vår gamla klasskamrat J hade gjort tillsammans med sin man i deras hus, när vi hälsade på dem igår.
 
Just nu har jag börjat spana på Styleroom.se och Hemnets inspirationssidor för att få lite olika tips på hur man kan göra om mycket med billiga medel. Har ni tips på fler inspirationssidor är jag väldigt intresserad!!
 
renovering,köksskåp
vitt,kakel,lantligt,förvaring
Exempel från Styleroom.se på hur man kan göra om ett kök väldigt mycket med enkla, billiga medel.
 

Kommentar:
#1: Linda

Vilken skillnad. Jag gillar också ljusa kök. Men det gäller att ha rätt skåpsluckor. På dem vi har nu blänkar fläckar så fort ljuset ligger på. Skitirriterande. Så ljusa blanka luckor är inte rekommenderat.

Så skönt att få sig ett hus som man kan planera framtiden i!!! Jag är så jäkla avundsjuk :))

Svar: I vårt hus är luckorna nylackerade i en grå färg, men kaklet och tapeter är inte alls roliga så vi har tänkt att måla om köket och knacka ner kaklet och sätta upp något annat för att förhoppningsvis göra köket mycket roligare!
Linda & Sandra

2012-07-31 @ 19:47:04
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: