Hakuna Matata

2012-01-21
13:12:49

Lördag /S
Efter ett mysigt firande av våra 10 år tillsammans igår så spenderar vi idag dagen på olika håll. T packade sin väska och åkte tidigt imorse iväg för en dag med skridskoåkning och jag har ägnat större delen av förmiddagen åt att ta tag i den där tråkiga städningen som jag har skjutit på allt för länge! Tyvärr ledsnade jag innan jag var helt färdig men nu är det i alla fall bra mycket fräschare än vad det var innan.

Nu tänkte jag åka ut till Bergvik en sväng för att se om man kan fylla på garderoben men några nya roliga plagg i lite härliga färger, efter den här mörka vinterna börjar jag nu ladda inför en en vår och då vill jag ha lite färgglada plagg! Utöver det så vill jag ha ett par nya träningsbyxor att promenera i. Jag har för tillfället bara tights och jag älskar dem men jag har fått ett nytt knäskydd som är jäteklumpigt så jag måste hitta ett par lite större byxor som jag kan ha när jag promenerar och behöver knäskyddet. Just nu använder jag det gamla knskyddet mest då det är mycket mindre och smidigare, får plats under mina vanliga kläder, men tyvärr skyddar det inte knät lika bra. Det nya knäskyddet har en "stoppkloss" som hindrar knäskålen från att sticka iväg men det är som sagt så klumpigt så jag får inte plats med det under mina vanliga jeans.

Ikväll ska vi hem till J & F för en myskväll med prat och vindrickande. Det ska bli jättekul att få lära känna dem lite bättre, än så länge har vi bara träffats inför utgångar och då lär man sällan känna människor särskilt bra även om det är ett bra sätt att stifta nya bekantskaper.

Ha en härlig lördag allihop!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: