Hakuna Matata

2012-01-31
10:45:00

Att inte gilla någon /L
Jag tycker inte man ska gå runt och ödsla energi på att avsky personer men det finns några som jag helt enkelt inte klarar av. När jag ser dem så sticker det i kroppen på mig. Det är väl en form av avsky antar jag...

David Caruso. Du kan se honom i CSI Miami. Jag gillar CSI-serierna men den kan jag inte se. Sämre skådis får man ju leta efter. Han står alltid med ryggen emot boven och pratar, nästan viskar fram orden. Han har alltid sista ordet, alltid något som ska verka extra smart sagt. Och de där jäkla solglasögonen. Har de flera stycken i samma modell eller har han fått ett par att ha under seriens gång tro?

David Hasselhoff. The Hoff. Min avsky började under Baywatch-tiden när han i varenda jävla program alltid var hjälten som ordnade allt. Till råga på allt var han också producent i serien vilket gör att han säkert hade ett och annat att säga till om = Han gjorde sig själv till hjälten. Sedan har bilden av honom liggandes på golvet med en hamburgare etsas sig fast, äcklig. Och den där hemska locking for freedom:

 



Ny på listan. Gunilla Persson aka Hollywood fru. Det började med munnen. Den ser så ond ut och leendet ger en rysningar. Sedan kom det ljud ut. Då blev det bara värre. Hon drägglar över varenda karl hon träffar, som när hon träffade den skilda prästen (eller var det pastor?). Uhh vad jag skämdes av att se henne. Tjatar om kristendom stup i ett. Jesus hit och Gud dit. Ge mig en pistol och gör slut på mitt lidande. Och jag ska inte ens kommentera hennes mödraskap. Stackars den flickan. "Det är Jesus som gör att du spyr". Ondska i blondt format.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: