Hakuna Matata

2012-02-29
14:10:48

sjuka tanten och vovven /S
still at home, still sick!

Fy vad jag är less på att vara sjuk! Nu känner jag mig inte döende längre, har bara en envis hosta som gör livet jobbigt då jag får hostattacker och som gör mig andfådd, men att vara pigg och sjuk är nästan värre för då drabbas man av den där rastlösheten som gör att man längtar efter att göra saker och när man väl gör dem känner man att man inte riktigt orkar.

Igår var vi hos veterinären till exempel, inget kul besök men det var så skönt att bara få komma ut och se något annat, men där blev jag trött bara av att stå och jag kände att jag hade jättesvårt att koncentrera mig på vad som sades. Men nu ska jag vara hemma idag och imorgon och sen har jag en kort dag på fredag så då tänkte jag gå och jobba.
 Veterinärbesöket gick bra. De hjälpte oss att raka bort pälsen kring hans sår och utslag så att det ska vara lättare att hålla rent och torrt, fick en salva som ska strykas på 2ggr/dag och som förhoppningsvis ska råda bot på hans problem. Utöver det hade han fått inflammation i analsäckarna så de tömde dem och fyllde med antibiotisk vätska och sen ska vi tömma dem igen ikväll eller morgon, men den uppgiften tänkte jag överlåta till T :p

I övrigt är vi mitt i jakten på en ny laptop då vår gamla kraschat. Vi har hittat en vi båda gillade men tyvärr var den kanske inte riktigt så bra som vi hade tänkt så T ska titta vidare.

Hur som helst hoppas jag på att bli helt bra innan helgens slut. Nu när det är så fint väder ute och börjar torka upp så tänkte jag ta hem min cykel så att jag kan börja cykla till jobbet några dagar varje vecka vilket skulle vara perfekt som knäträning sedan är det ju aldrig fel att låta bilen vila ibland, både för bilen och för plånboken.

Nu ska jag lufta mig en stund på min soliga balkong, ha det bra!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: