Hakuna Matata

2012-02-05
17:43:53

Seg, segare, segast /S
Idag tog vi en rejäl sovmorgon vilket var riktigt skönt men jag tror också att det kanske är därför jag är såååå himla seg idag. Vill mest bara ligga och lata mig i soffan! Vi har i alla fall tagit oss ut på en promenad tillsammans, en sväng till Bergvik för att spana på nya löparskor och mera soffmys. Nu ska jag försöka hitta ork och motivation till att ta tag i veckans andra träningspass.
På tisdag är det dags för ett nytt besök hos sjukgymnasten, och eftersom jag ska köra mitt träningsprogram 2-3 gånger/veckan så måste jag ju köra ett pass oavsett vad jag vill och orkar.

Igår kväll blev det hemmamys för hela slanten! De första timmarna fick jag och Pepsi mysa på egen hand med lite tända ljus och filmen Going the distance medan T var iväg och planerade en skidresa. Filmen var väl sisådär, inget jag skulle rekommendera. När darling väl var hemma såg vi Breaking dawn. Det blev min andra gång och den var precis lika bra som första gången jag såg den!!

Imorgon väntar en lång dag på jobbet som avslutas med 4,5h utbildning i Livräddning på barn. Det känns bra att gå den då det är längesedan jag gick en sådan utbildning och man glömmer snabbt tyvärr sådant som egentligen ska sitta i ryggraden.

Men nu var det träning som stod på schemat och därefter matlagning!

Hoppas er helg varit bra :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: