Hakuna Matata

2012-02-25
10:16:26

Poor me /S
Hej på er mina vänner!
Det är en långtifrån pigg S som sitter vid tangenterna idag. Ända sedan i onsdags kväll har jag haft feber av och till med hosta och snuva. Det var längesen jag kände mig så här dålig!
Det enda jag gör är atta antingen ligga i sängen, soffan eller sitter på min balkong och temperaturen tillåter, nerbäddad under dubbla lagret med filtar i vår gamla slitna, men ack så sköna fotölj som jag släpar ut för att få lite frisk luft som underlättar andningen en hel del. Jag går från att frysa så det känns som man vill dö (igår låg jag nerbäddad under två tjocka filtar och ett stort duntäcke, och huttrade för att jag frös så) - till att kännas som att jag ska brinna upp då jag är så varm.
Det verkar vara något som går då syrran och resten av hennes familj har haft samma sak i flera dagar. Som tur är har T klarat sig än så länge så han kan ta hand om allt här hemma så som hundpromenader, matlagning och helt enkelt serva mig med allt jag behöver/vill ha.
Som om inte det vore nog så har vår dator kraschat totalt så vi måste köpa en ny och tyvärr är jag och min kära sambo helt olika när det kommer till inköp. Jag kan bestämma mig supersnabbt och oftast går det väldigt fort när jag väl bestämt mig men T å andra sidan kollar upp allt supernoga och funderar noga innan han väl kommer så långt att det blir ett köp - och eftersom han är dataingenjören i familjen så känns det som att jag inte har så mycket att välja på än att överlåta datorval till honom.
Tyvärr är vi inte överens om vad vi vill ha. Han vill ha en liten och smidig dator som är lätt att ta med sig och jag vill gärna ha en stor laptop då jag tittar på en hel del serier på datorn, och vill då inte behöva sitta och titta på världens minsta skärm, och jag ser inget behov av att ta med datorn någonstans.
Eventuellt blir det två laptop köp, en lite större till mig och en lite mindre som T kan ta med när han åker iväg på jobb. Men vi får väl se, det känns som mycket och onödiga pengar att köpa två laptops.
Ovanpå detta så började internetet på min telefon strula också! Så jag hoppas verkligen att jag är frisk tills på måndag, för så länge det är helg får jag låna Ts jobbdator för att underhålla mig själv - men är jag sjuk på måndag kommer jag dö av tristess.
Så ni kan väl tänka lite på stackars mig och hålla tummarna för att det här är sista sjukdagen!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: