Hakuna Matata

2012-02-11
16:33:02

Lördag /S
Den efterlängtade helgen är här!
Förmiddagen spenderades idag vid sjön Alstern tillsammans med sambon, pappa och syster med familj för lite lek, promenad, fika och skridskoåkning. Det var mysigt men jag har tillbringat nästan tre timmar med dubbla filtar i soffan och det är först nu jag känner mig helt genomvarm igen :P

De senaste veckorna har gått så sjukt fort och det är underbart då jag är helt slut och det känns som att jag skulle kunna somna stående. Jag är nu så desperat att jag tänker inhandla vitaminer i ett försök att vakna ur den här ständiga dvalan!

Igår hade jag en tidig dag på jobbet som följdes av en anställningsintervju. Förskolan var liten, bara två avdelningar men med stora, ljusa lokaler alldeles intill skogen och sjön vilket jag uppskattar efter mina två första år som förskollärare där jag jobbade mycket med utomhuspedagogik - från att inte alls ha uppskattat utevistelse till att känna mig sjuk av att inte få den. Även om lokalerna var ljusa så är det ju bara paviljonger så jätteroliga var de inte heller då det blir lite dålig ljudisolering i sådana lokaler.

Hur gick då intervjun...?
Inte särskilt bra och jag var riktigt besviken på mig själv när jag åkte därifrån. Intervjun började med orden " Berätta om dig själv!". Jag hatar sådana intervjuer  där allt hänger på vad jag kan komma på att berätta om mig själv. Jag försökte utgå från vad jag fått för frågor på andra intervjuer samtidigt som man kommer in på sidospår, och sen tillbaka igen, och sidospår och tillbaka... Jag kände mig väldigt flummig helt enkelt! Jag lät dem också se mitt nuvarande anställningsavtal då hon var skeptisk till att jag är fast i det avtalet så som jag själv och min nuvarande chef säger.

Väl hemma inser jag att hon inte alls sett mitt nuvarande avtal - utan avtalet jag hade när jag jobbade med timrapport!! Jag tvingades därmed skicka ett pinsamt mail och förklara mig ännu mer = ännu flummigare!!
En liten stund senare ringde hon upp då hon ville lätta mitt humör med att säga att hon tror att det är omöjligt att jag är fast i mitt kontrakt för varken hon eller två andra enhetschefer hade någonsin hört talas om sådana avtal - och hon sa dessutom att de inte hunnit pratat så mycket efter intervjun men deras första känsla var att de var uppriktigt intresserade av mig och mina erfarenheter och att hon återkommer i nästa vecka med besked!!!!

Jag insåg då att det är typ min tredje intervju som jag själv har känt gått dåligt men som det i efter hand har visat sig att det faktiskt gått riktigt bra!

Nu ska jag ta hand om lite disk innan vi ska åka och handla. Ikväll bär det av mot grannkommunen för att träffa min underbara bloggkollega för första gången på lääänge!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: