Hakuna Matata

2012-12-30
13:54:29

Nu är det klart (...nästan)! /S
Det tog lite längre tid än jag hade räknat med - eller egentligen tog det väl precis så lång tid som vi hade räknat med, det är bara det att jag är en ständig optimist när det kommer till renoveringar och tänkar alltid att "riktigt så lång tid tar det nog inte men...".
 

Nu är det i alla fall i stort sett färdigt, T håller på att spika fast de sista golvlisterna just nu i vårt nyrenoverade sovrum och vi är supernöjda båda två - det blev en helt annan känsla med de nya tapeterna och det nya trägolvet istället för den fula plastmattan. Rummet känns inte längre så stort men det är i positiv bemärkelse då det tidigare kändes lite för stort, men ändå för litet för att trycka in fler möbler. Nu är det en mer ombonad känsla, och nu när det är renoverat så har jag äntligen fått upp gardiner också. Jag får se om jag orkar mig på att ta kort någon dag, men tyvärr lyckas jag inte fånga tapeterna och göra dem rättvisa, åtminstone inte på mina försök hittills.
 
Idag är det annars en pysslardag. Listerna ska upp, garderoben ska bäras tillbaka in i sovrummet och korgarna sättas tillbaka i den. Det blir en sväng till IKEA som förberedelse till nyår för att köpa lite glas, servetter och annat smått och gott.
Jag får väl erkänna att jag börjar bli lite nervös inför nyårsfirandet då våra försök till att styra upp middagen genom delegering har kantats av missförstånd och felaktiga tolkningar. Det enda jag känner mig lugn med är efterrätten där jag vet att vi är på samma linje. Slutsiffran landade på 12 personer och det återstår att se om det blir en så lugn men rolig kväll som jag önskar eller som det blir lite vildare. Vi känner i alla fall alla 12 så i värsta fall får man väl bara säga ifrån... Det känns i alla fall som att vi firar vår sista barnfria nyår på rätt sätt, sen får jag ju erkänna att jag nog kommer att vara lite avundsjuka när alla andra sitter med ett glas i handen och jag själv smuttar på vatten - men det är ju för en bra sak :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: