Hakuna Matata

2012-12-29
11:01:37

Hope Springs /L
Igår såg vi filmen Hope Springs. Den handlar om Kay (Meryl Streep) och Arnold (Tommy Lee Jones) som varit gifta i 31 år. Livet går på rutin och paret sover separat, pratar eller rör aldrig i varandra. Kay beslutar sig för att hon bill rädda äktenskapet och anmälder dem till en intensiv vecka i parterapi hos Dr. Feld (Steve Carell).
 
Det är en varm och söt film om kärlek. Jag älskar Meryl Streep, hon är så jävla bra! Hon kan verkligen spela vilken roll som helst trovärdigt. Hope Springs innehåller verkligen bra skådespelarprestationer. 
Något som vi här hemma reagerade på är vad svårt det är att se på sexscener med äldre personer. Man är så van vid unga i kärleksfilmer. Det blir svårt att se på när man förbinder aktörerna med sina mor-och farföräldrar. Det är inte individer man gärna ser för sig har sex ;-) Detta gjorde dock att jag insåg vad ovanlig Hope Springs är, den skildrar äldre kärlek på ett nytt sätt.
 
Spoilers alert! Hope Springs måste erbjuda årets bästa filmkyss i alla fall! 
 
 
 
Taggar: Alert, Drama, Film, Hope, Komedi, Kyss, Kärlek, Meryl Streep, Parterapi, Recension, Sex..., Spoilers, Springs, Steve Carell, Tommy Lee Jones;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: