Hakuna Matata

2012-08-04
19:07:01

Sista underbara semesterhelgen /S
Idag lämnades jag ensam hemma då T drog till Liseberg imorse med grabbgänget.
Själv var jag lite seg i starten och lyckades inte få något vettigt gjort förrän klockan närmade sig 14 då jag tog med badväska och vovven och cyklade till Mariebergsviken för att få njuta av några soltimmar och lite läsning, riktig semestersyssellsättning så här sista lördagen på semestern.
Tyvärr var det inte alls så varmt och skönt att ligga i bikini som det var att promenera, så efter en timme då jag legat och halvfrusit, gav jag upp och tog mig hemåt.
 
Med jobbångest kommer också ångest över att nyttja de sista semestertimmarna på bästa sätt, så eftersom vädret trots allt är riktigt soligt, och jag har ett stort sug efter uteservering och ett vinglas eller två, så har jag efter mycket om och men lyckats få mina systrar att hänga med mig ut för några glas. Därför sitter jag nu här, sminkad och håret redo, iförd mjukiskläder i väntan på att de ska ringa och säga att de är färdiga så att jag kan svida om och börja cykla ner mot stan!
 
Det gäller ju att nyttja den här underbara närheten till stan nu de sista tre månaderna innan vi flyttar till vårt hus som gör sådana här kvällar lite omständigare...
 
Ha en underbar lördag kväll!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: