Hakuna Matata

2012-08-08
20:00:52

No turning back... /S
Idag var vi i huset för en genomgång av besiktningen och för att mäta eventuell fukt i syllarna. Förutom jag och T så hade vi våra pappor i släptåg för den här sista chansen att upptäcka eventuella fel med huset och för att ha någon med som faktiskt förstod vad allt innebär när det diskuterades byggkonstruktion och annat.
 
Besiktningsmannen var väldigt duktig på att förklara och visa, och min kära svärfar var duktig på att verkligen ställa kritiska frågor medan jag och T köpte allt som sades med hull och hår. Min pappa hade väl inte så många frågor men han hade inte sett huset innan så det var ändå skönt att ha honom med och höra hur positiv han var till huset då jag vet att min pappa säger vad han tycker både på gott och ont, men han hade inget negativt att säga om huset. Det enda vi kände när vi åkte därifrån var att vi nog kan känna oss väldigt nöjda med husköpet och att det är ett bra hus vi köper MEN... nu när vi var där och tittade så hade säljaren redan tömt vissa rum och då såg man hur mycket hål det var i väggarna, så det där med att det är fräscha tapeter som man inte behöver ändra, det har vi väl insett att vi nog visst vill ta tag i när pengar börjar rulla in igen. Sedan ligger det VÄLDIGT högt på min priolista att köpa nya innerdörrar för de var till och med fulare än jag mindes dem, beigebruna med bruna handtag!!
 
Nu när besiktningen är avklarad utan att vi hittat något mer så innebär det också att det sista kryphålet som fanns i köpekontraktet är stängt, det finns ingen återvändo längre! Men det känns faktiskt bara bra, det enda vi känner nu är nog längtan efter att få flytta in i huset!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: