Hakuna Matata

2012-08-03
13:45:34

Idag är ingen vanlig dag... /S
...för idag är det darlings födelsedag!
 
Jag var en idealisk sambo och gick upp lite tidigare för att hämta paket och göra iordning lite frukost som han fick i sängen. Sen får jag väl erkänna att frukosten bara bestod av en tallrik fil och flingor - men ändå!
Efter att ha funderat fram och tillbaka på vad jag skulle kunna ge honom i födelsedagspresent så snodde jag till slut en idé jag fått av mamma, nämligen en gasolgrill.
Det kanske inte är den roligaste presenten men det är något vi behöver/vill ha nu när vi flyttar till hus så det kändes ändå som en okej lite dyrare present. Att köpa en gasolgrill visade sig dock vara väldigt svårt då de finns i mängder av storlekar och variationer och framför allt i ett prisintervall från 500kr - 30 000kr!! Så trots att jag fått lite råd och tips från svärfar, och åkte runt och tittade på olika grillar så slutade det med att jag kom hem utan grill. Istället köpte jag grillverktyg (gaffel, tång etc) som jag packade in och berättade att det ingick en valfri grill upp till 1000kr när han väl öppnat paketet. Därmed har en del av förmiddagen ägnats åt att åka runt och titta på grill tillsammans, men T tyckte det var lika svårt som mig så än så länge är vi inte grillägare.
 
Förutom att leta grill, har jag städat här hemma inför tårtkalaset som blir om en timme. Jag hade tänkt att nöja mig med att plocka lite och dammsuga men tyvärr kändes det fortfarande inte så rent så det slutade med en ordentlig städning - tråkigt men skönt när det är gjort.
 
Ikväll är vi bjudna hem till J&F på mat, det ska bli riktigt kul då jag inte träffat dem på hela sommaren i stort sett...
 
I slutändan tror jag att T kan känna sig nöjd över sin födelsedag....
Nu är det dags för mig att vispa ihop lite grädde och slänga på tårtan - ha en fortsatt skön fredag!!!!
 
http://delishhh.com/wp-content/uploads/2010/04/strawberrycakesmall-500x337.jpg
T önskade sig en jordgubbstårta... får väl se vad min tårta smakar i slutändan :p
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: