Hakuna Matata

2012-08-27
19:34:55

decisions, decisions /S
Hej mina vänner!
Idag hade jag en tidig med kort dag på jobbigt skönt nog, då det gav mig möjlighet att få komma hem och lägga mig på soffan redan kl 13.45. Jag är nämligen inte piggare idag än igår så det är väl bara att inse att jag har någon infektion/virus i kroppen. Därmed är det vila, vila och mer vila jag satsar på nu. Inte för att jag brukar göra så mycket  efter jobbet annars men ändå...
 
I övrigt så är vi fortfarande mitt i beslutsprocessen och jag börjar väl ärligt talat att tröttna lite samt att bli lite skraj inför flytten. Vi har väl nästan nått ett beslut på vilken bank vi ska välja då det är en bank som står ut mot alla de andra i sitt erbjudande. Det som gör att vi tvekat är att ingen av oss har någon erfarenhet av SEB sedan tidigare, men efter att ha frågat runt lite så har jag bara hört positivt av de jag frågat.
 
Nästa beslut är att välja bredband/ADSL. och det är riktigt, riktigt trist för det är så dyrt alltihop känns det som och det är väl det som gör hela flytten lite läskig när man bara tittat på alla utgifter den senaste tiden!
 
Nu ska jag återgå till soffvila....Hoppas ni fått en bra start på nya veckan!

Kommentarer:
#1: Linda

Jag hade SEB som yngre. Fick otrolig hjälp varje gång jag var in. De hade en väldigt trevlig attityd, även när jag avslutade mitt konto.

2012-08-27 @ 21:39:55

Hej!
Kul att ni funderar på att välja oss som bank.
Vi finns både på Facebook och Twitter vardagar kl 8-22 för att förenkla er vardag. Ni kan även ringa Telefonbanken på nummer 0771-365 365 som är öppet dygnet runt alla dagar för era funderingar eller frågor. Önskar er en härlig dag!

//Arash
SEB Kundservice

2012-08-28 @ 10:49:38
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: