Hakuna Matata

2012-04-24
20:32:36

Toppar... /S
... och dalar...

Just nu är humöret i botten efter ett uselt försök till en promenad.
Jag har inte känt ett endaste dugg i knät på jättelänge och jag har kommit igång med promenader och cyklandet lite mer och kände mig mer och mer taggad. Igår började jag till och med känna mig peppad inför tanken att träna upp knät så att det ska klara av lite löpträning! Men så till idag... helt plötsligt kändes den där "hoppande" känslan i knät och mot min vilja så reagerar hela kroppen och helt plötsligt är jag tillbaka i den där stapplande gången där jag på något vis spänner hela kroppen så jag är jättetrött efter bara några steg, och knät känns alldeles stumt.

Så nu får cykeln stå imorgon så det blir bil till jobbet, och det där knäträningspasset som jag tänkt ta mig an ikväll får jag helt enkelt vara utan. Just nu hoppas jag på att det enbart handlar om lite överansträning då jag varit aktiv de senaste dagarna.

Just idag orkar jag inte ens försöka tänka positivt, så istället är onepiecen på, jag har parkerat min rumpa i soffan och planerar enbart att lämna den för att hämta lite glass ur frysen att trösta mig med :(
Förhoppningsvis kan jag känna mig lite mer positiv imorgon när jag vaknar...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: