Hakuna Matata

2012-04-22
19:43:36

Intensiv helg /S
Den här helgen har passerat med raketfart mycket på grund av vår tripp till Ullared.

Lördagen startade redan kl 5.20 i lördags då vi hade bestämt oss för att åka mot Ullared kl 6. Som vanligt så drog det ut lite på tiden och klockan hann väl bli nästan tjugo över 6 innan vi var på väg. Väl framme efter en lååång bilresa, så var jag redo för shopping! Tyvärr visade det sig att det var en hel del med folk! Eftersom Tobias aldrig varit där, blev det att vi gick tillsammans den första stunden tills jag insåg att det tog alldeles för lång tid och att jag aldrig skulle hinna med att se på alla de saker jag ville se, om jag skulle gå med Tobias bland herrkläderna. Så sagt jag och gjort lämnade jag Tobias åt sitt öde för att gå och titta på kläder åt mig själv. Utbudet var stort men utbudet med kläder som föll mig i smaken var tyvärr inte så stort som det varit de andra gångerna jag varit där och de alla de där baströjorna och linnena som jag hade tänkt mig hittade jag så klart inte!

Därmed inte sagt att jag kom hem tomthänt så klart! I slutändan kom jag hem med 2 par byxor, två koftor, en klänning, en t-shirt, 5 par trosor och till Tobias stora förtret, en jumpsuit! Sen blev det så klart lite annat smått och gott som presenter, schampoo och balsam från hårvårdsshopen och bra-att-ha-saker. Så jag var helt klart nöjd med vår lilla tripp!

Idag fick vi slita oss upp ur sängen lite tidigare än vi kanske hade velat då mina systrar och deras familjer skulle komma och fira mig i efterskott. Eftersom vi var borta hela lördagen och även större delen av fredagskvällen så hade vi inte förberett något alls, samtidigt som vi ville ha sova så länge som möjligt idag efter en lördag med sömnbrist. Därmed ställdes kl på 9.40 och vi hade 50 min på oss att bli färdiga innan de skulle anlända! På den tiden hann vi med att städa toa, damma och dammsuga, äta frukost, baka muffins, handla, duscha och bädda - ganska bra jobbat om ni frågar mig ;)
Efter två intensiva timmar åkte våra gäster hem och vi åkt mot sommarstugan för att hämta hem vår efterlängtade vovve som fått spendera två dygn med svärföräldrarna.

I övrigt rullar dagarna på, precis som för Linda så upptar husjakten en stor del av mina tankar för tillfället och just nu är det väl mest frustration över bristen på nya objekt som kommer ut på Hemnet då det varit riktigt dött ett tag. Men tålamod är väl kanske inget jag är känd för när det kommer till saker/köp jag vill göra ;)

Nu pustar jag ut i soffan en stund innan det blir en liten promenad med vovven! Ha en fortsatt skön söndag...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: