Hakuna Matata

2011-09-12
08:26:21

Sista veckan /S
Idag inleder jag min sista vecka på vikariatet på 50%, nästa vecka drar det igång på allvar då jag kommer jobba 100%! Mina första dagar längtade jag verkligen efter att få komma igång och jobba heltid men efter två veckor med 50% så får jag väl erkänna att jag börjar bli lite bekväm av mig ;) Jag har faktiskt gått upp kl 8 varje dag ändå för att få någorlunda lika rutiner som T, men det där med att gå upp och sitta i TV-soffan en timma. Eller att komma hem från jobbet och bara kunna slappa för att man redan hunnit diska och dammsuga innan jobbet.
Idag ska vi ha planering på jobbet, och går den bara som jag vill, dvs om de tar emot mina idéer på hur vi kan jobba, så tror jag det kan bli jätteroligt, möts jag däremot av kalla handen kommer det bli långt ifrån lika roligt då deras nuvarande verksamhet, och hur jag är van och tycker att en verksamhet ska se ut, är väldigt olika varandra.

Helgen har jag försökt njuta lite extra av också, det blev filmmys hos syrran i fredags, och igår tog vi en liten ytflykt till Hammarö för promenad och fika ute på klipporna längs vattnet. Det var jättemysigt i solen, härligt att se Pepsi springa runt och sniffa på allt, och så passade vi på att ta lite kort med systemkameran. På väg hem tog vi en omväg och åkte runt och tittade lite på de olika områdena på Hammarö, återigen som reserarch inför bostadsköp, då både jag och T egentligen inte alls känner till områdena sedan tidigare.

Sedan blev det en runda på Bergvik köpcenter då T var sugen på lite nya skjortor. Det slutade med att han hittade två flanellskjortor och sedan provade en ny kostym (!) som dock fick hänga kvar tills på söndagen. Han har en kostym som inhandlades inför studenten, men det är nu sex år sedan vi tog studenten och han ser inte likadan ut längre, på den tiden spelade han hockey vilket innebar en hel del muskler som gjorde att han då var två storlekar större än nu + att de nya kostymerna är lite mer slimmade. Men nu har han en ny snygg kostym och ett par nya snygga skor som passade till. Skillnaden med denna kostym och dessa skor är att han har en större användning för dem. Skorna är till att börja med mer hans stil, funkar även till jeans när man vill ha annat är sneakers eller boots. Kavajen är väl ungefär som skorna, funkar till jeans när man vill vara lite mer vardagsuppklädd, och kostymbyxor är väl samma sak. Sedan har han även användning för sådana kläder i sitt jobb vilket gör det mer användbart.

Själv har jag ju inte fått en hel lön sedan i slutet av juni, så jag kom bara hem med en ynka liten vardagströja för 149kr! Hittade även vinterskor jag gillade men det får vänta tills jag får en riktig lön på kontot, för den här månaden ska även bilen in på service och det lär ju kosta några tusen :/

Nu ska jag äta frukost och kolla in Mia Skäringers "Dyngkåt och hur helig som helst" som jag missade på TV här om dagen...

Ha en bra dag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: