Hakuna Matata

2011-09-20
19:40:37

Helgen som var.... /S
Hej mina vänner!
Dagarna går så fort...! Helgen som var gick superfort och var intensiv men samtidigt så himla mysig och rolig. Det började på fredagen med en helt oplanerad och spontan utgång med Ts kompisar och mina gamla klasskompisar. Det var riktigt roligt då det känns som att det var längesen jag umgicks med personer i min egen ålder som inte är släkt då jag fortfarande inte lärt känna någon i Karlstad än. Kvällen blev lyckad men det blev både 1 och 2 glas vin för mycket :p
På lördagen var det äntligen dags för dop för bloggkollegans lilla kille. Dopet var jättefint och jag blev helt kär i lilla Js fina, fina dopklänning. Med en napp i munnen var han nöjd under hela dopet, något som alltid är lika nervöst när man är gudmor, mardrömen är ju en hysterisk unge som bara skriker, men här kom det inte en enda tår så jag hade verkligen inget att oroa mig för. På kvällen var vi lite slitna så det blev en lugn spelkväll på hemmaplan med föräldrarna som fått barnledigt efter dopet.

För att avsluta helgen bjöd vi in våra föräldrar på sent eftermiddagsfika för att senare åka hem till min syster för en filmkväll :)

Efter den här helgen känner jag mig ännu mer nöjd med vår Karlstadflytt, för vi får ut så himla mycket mer av helgerna här :)

Nu ska jag återgå till TV-tittandet och mysa i soffan :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: