Hakuna Matata

2011-09-16
09:46:43

Freeeeeeeeedag!! /S
Tänk att en veckodag kan vara så underbar, att den får en att bli på strålande oavsett om regnet öser ner, och dagen börjar skit, för fredag är alltid fredag!

Min fredag känns riktigt bra. Jag har börjat dagen med att färga mina bryn, och för en gångs skull fastnade det inte färg på huden som det kan göra annars så man ser helt crazy ut. Utöver det skiner solen och jag jobbar bara mellan 10.30-14.00. Sen ska jag kolla in en ny cykel, min cykeltur i onsdags fick mig nämligen att bli skitförbannad! För det första funkar inte växlarna.... trampade uppför backen så jag var väl helt röd i fejjan, och preciiiiis när jag kommer upp till toppen, DÅ hoppar den lägre växeln i. När jag ska trampa hemåt går det skittungt och jag inser att jag har punktering! Punktering kan man ju få på ny cykel med men det var liksom det som fick bägaren att rinna över, så nu är jag på cykeljakt igen. Igår lånade jag istället Ts cykel till jobbet.
Det är ju alltid bekvämt att åka bil, men jag tyckte faktiskt att det var riktigt skönt att cykla även om jag insåg hur otränad jag faktiskt är. Men det var lagom jobbigt, kändes som att det kan vara perfekt som vardagsmotion. Men först är det alltså en ny cykel som står på agendan. Vi får väl se om jag lyckas hitta någon idag, beslutsångesten hänger som vanligt över mig men jag trooooor att jag bestämt mig så nu är det bara att hoppas på att just den cykeln finns kvar annars är jag tillbaka på ruta 1!

Ikväll tänkte jag försöka göra det lite fint här hemma och tända lite ljus och ha maten fixad tills dess att T kommer hem vid 20 från sin jobbresa till Stockholm. Just nu känns det som att vi är inne i en topp om man pratar om alla de toppar och dalar som man har i ett förhållande, allt känns bara så bra och alla känslor för honom känns sådär extra starka, och livet känns bara underbart. Jag vill i alla fall bara göra något fint för att visa lite uppskattning, det är ju så lätt att man tar varandra för givet, och dagarna bara flyter på utan att man stannar upp.

Imorgon är det dags för dop! Jag känner mig nästan helt förberedd, behöver bara prova kläderna jag tänkt ha o se att de sitter som de ska, och packa in doppresenten. Ska bli jättemysigt att träffa Lindas lilla J igen. Sen på kvällen får har Js mamma och pappa ordnat barnvakt så då blir det en kväll på stan för oss 4 :)

Nu är det dags att ta med Pepsi på en promenad innan jag ska åka och jobba! Ha en underbar fredag och helg mina vänner....!!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: