Hakuna Matata

2011-09-30
19:15:54

En lugn, välbehövlig fredag /S
Den här veckan har känts lång och jag har känt mig riktigt sliten bitvis vilket känns lite ironisk eftersom jag precis börjat jobba! Men det tar väl ett tag kanske innan man är med på banan igen, och extra lång tid nu när det är ny arbetsplats där allt är nytt.

Även T har haft en intensiv vecka men tre av dagarna i annan stad så ikväll ska vi vara hemma, bara vi två, korka upp en flaska rött, äta lite god thaimat, lite godis och baaaaara taaa deeeet luuuuugnt... Känns som att vi behöver det båda två, och att bara få vara bara vi två också. Vi har nämligen varit ganska duktiga på att umgås med folk de senaste helgerna och kanske mindre bra på att fokusera på varandra och landa lite vilket alltid behövs, särskilt eftersom vi alltid spenderat våra helger i Lkpg så... det har varit lugna hemmakvällar med soffmys, och sen vi flyttade till Karlstad har vi knappt haft tre sådana kvällar tror jag. Känns som att vi fortfarande jobbar på att hitta en bra balans, inte för att det är jobbigt på något vis, vi har haft jättekul! Men som sagt, ibland behöver man stanna upp lite och känna efter vad det är man egentligen vill och behöver just nu...

Imorgon ska jag och mina systrar ta med oss farmor på en lunch på stan och liten sväng på IKEA, jag tror det kan bli mysigt och framför allt mycket uppskattat från farmors sida vilket alltid värmer :)

Ha en underbar kväll och helg!


http://jennistankar.files.wordpress.com/2010/10/ljus-hjarta.jpg


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: