Hakuna Matata

2011-09-06
11:22:29

Dag 2 som snorig jävel /S
Ännu en dag på hemmaplan...

Efter att ha känt mig lika jävlig hela dagen igår så bestämde jag att det fick bli ännu en dag på hemmaplan. När jag vaknade imorse kände jag mig bättre än vad jag kände mig igår men fortfarande långt inte bra så jag ringde jobbet direkt och sa att jag kommer tidigast torsdag. Jag känner mig som sagt bättre än igår, men nu är jag hemkommen efter Pepsis morgonrunda, den kortaste runda jag kan gå med gott samvete, tar ca 15-20 min att gå. Väl hemma flåsade jag upp för trappan, och känner mig fuktig av svett så jag känner att jag verkligen kan vara hemma imorgon med med gott samvete. Jag brukar försöka vara hemma så länge att sista dagen hemma känner jag mig näst intill helt normal, annars är det så lätt att man tror att man ska orka med och sedan när man väl är på jobbet så kollapsar det totalt... Min förhoppning är att jag ska känna mig ännu bättre imorgon och därmed orkar jobba mitt minikorta pass som jag har på torsdag.

Efter en hel dag hemma är jag rätt trött på tv-tittande så nu tänkte jag försöka göra något vettigt av min tid hemma och läsa lite i instruktionsboken till systemkameran som jag aldrig orkar ta tag i annars... jag är nämligen sådan att jag vill kunna allt direkt, och har därmed aldrig tid eller lust till att läsa instruktionsböcker som faktiskt gör att jag lär mig.

Snart är det ju dags för Lindas lilla kille att bli döpt, och det vore kul om man kunde få några fina kort från den dagen, kanske något som kan passa för dem att skicka som tack-kort, eller bara ta ett fint kort på den lilla familjen tillsammans.
På tal om dopet så är jag sååååå glad för att jag och T orkade med att fixa det sista på doppresenten i helgen, då behöver jag inte springa i affärer den här helgen om jag fortfarande skulle känna mig krasslig. Bara presentpapper och kort som fattas och det kan ju T fixa på egen hand om jag inte skulle orka.

Dags att dyka ner i instruktionsboken.... får väl se hur länge mitt tålamod mäktar med ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: