Hakuna Matata

2011-11-13
16:04:50

Korvgrillning /S
Söndag och Fars dag!
Hemma hos oss har det blivit en helg med mycket sömn och långa sovmorgnar, tyvärr känner sig nog ingen av oss sig så mycket piggare för det! Igår blev det lite strosande i affärer när vi väl var färdiga för att ta sig an dagen. Överst på min shoppinglista stod ett par nya inneskor till jobbet då mina nuvarande bokstavligen talat faller sönder! Lyckades hitta ett par billiga och bekväma skor skönt nog. Jag tittade även lite på kängor, lyckades till och med hitta ett par som jag gillade men självklart var de helt slut! Nu har jag dock bestämt mig för några andra tror jag som jag ska åka och testa och eventuellt köpa så snart som möjligt. Jag vill inte stå utan varma kängor när den första snön faller!

Idag blev det mys i skogen! Jag och T lånade med oss ena syskonparet av mina syskonbarn för att föräldrarna skulle få ägna sig åt lite målararbete i ena barnrummet. Med på utflytkten följde även min andra syster och hennes barn. Vi hade packat med oss ved, banan, choklad och korv med bröd. Sen blev det en förmiddag i skogen med korvgrillning och grillad banan med smält choklad - så himla gott. Det var så skönt att bara vara, och se hur både barnen och vovven lekte och njöt av att vara i skogen. Men nu är vi hemma igen och man känner också hur otroligt trött man blir av en sån dag ute. Nu ska jag ladda lite energi och baka en ananaspaj för om en timme kommer svärföräldrarna hit på Fars dag-middag. Min egen pappa firades igår men då blev vi istället bjudna på mat.

Hoppas ni har haft en underbar helg och får en skön avslutning på er helg!

http://mat.vardagsinspiration.se/wp-content/uploads/2010/05/IMG_3297.jpg

Det ser ju inte särskilt gott ut, men det är det! Man borde egentligen göra det oftare även hemma i ugnen. Lite nyttigare att trycka i sig en banan med några smälta chokladbitar i än en stor chokladkaka!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: