Hakuna Matata

2011-05-10
20:52:15

/S
Hej!
Då har vi kommit in i en ny vecka igen och jag är så glad över att dagar och veckor rullar på i ett ganska högt tempo i min värld. På söndag är det bara sex veckor kvar tills flyttlasset går mot Karlstad och det känns så himla bra. Längtan växer mer och mer för varje gång jag tvingas lämna Tobias på söndagseftermiddagarna när det är dags att återvända till Linköping och jag längtar massor efter att vi alla tre, jag, Tobias och Pepsi ska få bo tillsammans igen och dela vår vardag med varandra.

Helgen som passerat var superhärlig och jag fick en liten försmak på sommaren då jag spenderade någon timma på en filt ute på gräsmattan hos mamma och pappa tillsammans med en bok i solen, vi fikade med familjen ute på altanen och myste ute i sommarstugan vid vattnet ute på klipporna. Mysigast var lördagskvällen då vi för ovanlighetens skull valde bort en filmkväll med min syster och istället åkte ut i Ts sommarstuga där vi fick chansen att vara ensamma då hans föräldrar var bortresta. Det blev en jättemysig kväll i deras nyrenoverad sommarstuga som numera har ett nytt stort och härligt kök och ett fint vardagsrum med stora fönster med utsikt över vattnet. Så vi spenderade kvällen med lite god plockmat i soffan med ett öga ut mot vattnet och ett på Tvn  då vi kollade på filmen Ray. Det var bara så skönt att få vara bara vi tre...

Hur härligt det än är att få träffa T så har jag nästan helt bestämt mig för att inte åka hem den kommande helgen då jag är ganska trött, det sliter mer än man tror att åka så som jag gjort i stort sett varje helg. Min förhoppning är att T ska komma hit men det beror på om han får låna någon bil. Annars kommer det dröja tre veckor innan vi ses och det känns som en alldeles för lång tid!

Nu ska jag ta hand om mitt enorma diskberg :p

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: