Hakuna Matata

2011-05-29
21:59:24

Den som väntar på något gott... /S
Nu är jag hemkommen efter ännu en helg i karlstad. Det blev en väldigt lugn helg då vi inte hade någon direkt energi eller fantast för att ta oss för något direkt. Det enda vi hade planerat var två lägenhetsvisningar. Den första var på lördagen, en trea uppe på Långtäppan. Den lägenheten var väl mest som "reserv" då varken jag eller T är lockade av området. Det visade sig i alla fall att det var en toppenlägenhet, nya fina luckor i köket, nya tapeter helt i min stil i hela lägenheten, en stoooor balkong, och toppenbra planlösning då det var två sovrum och ett utrymme i asnlutning till hallen som var perfekt som arbetshörna så det kändes nästan som en 4:a. Det var nästan jobbigt att den var så himla bra då vi som sagt egentligen inte vill till den delen av stan.
Idag var det dags för visning nummer två, denna gång en tvåa i Mariberg/Viken. Med tanke på många av de bottennapp vi varit och tittat på tidigare så var väl inte mina förväntningar skyhöga precis...

Jag hann i stort sett bara kliva innanför dörren innan jag var kär, den kändes så himla rätt! Hallen var stor precis som jag vill ha det, vardagsrummet var rymligt med plats både för soffa och matsalsbord, och det var en fin fiskbensparkett på golvet, precis som jag vill ha det, balkong fanns och den var det ganska bra storlek på, varken liten eller stor. Sovrummet var helt okej storlek, vi får plats med vår stora säng utan att det skulle kännas jättetrångt. Det som var mindre bra var att det var ett yttepyttelitet kök. Men med tanke på att vi kan ha matplats i vardagsrummet kan man ju istället göra köket till enbart ett arbetskök. Badrummet var också väldigt litet men det kändes också okej då fördelarna med lägenheten vägde upp i mina ögon, den var helt enkelt charmig med sin gamla stil, och det är ett litet trapphus med bra grannar enligt nuvarande hyresgäst, och stadsdelen är helt perfekt för oss med många fina promenadstråk och jättenära till Ts jobb vilket gör att dagmatteproblemet löser sig självt då T kan åka hem och rasta Pepsi på lunchen och det känns som en lättnad då det varit ett orosmoln som hängt över mig.

Nu är det bara att hålla tummarna för att vi faktiskt får lägenheten men det bör vi få veta i början av veckan så håll tummarna åt oss!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: