Hakuna Matata

2011-05-24
14:13:05

Äntligen händer det NÅGOT i alla fall /S
Hej mina vänner!
Bara för att jag skrev att vi har haft det så soligt och fint hela våren så har vi nu istället grått och blåsigt :p Nädå, man har väl egentligen ingen rätt att klaga så länge solen tittar fram lite då och då mellan molnen och man slipper det riktiga regnet.

Igår kväll satt jag här hemma och var lite depp över att vi fortfarande inte har något klart inför flytten. Fortfarande ingenstans att bo, fortfarande inget jobb, och inte en enda människa har svarat på min annons på karlstadtorget.se där jag börjat leta dagmatte till Pepsi! Nu har vi till och med börjat söka lägenhet i de områden jag inte vill bo egentligen, så ifall inget annat löser sig så hoppas jag att vi får en trea på Långtäppan som ändå är en del av Rud jag kan tänka mig.

Idag fick jag dock ett sms från T som talade om att jag kanske slipper flytta dit då vi fått ett lägenhetserbjudande på en 2:a på Marieberg/Viken!! Allra helst vill vi ju ha en trea men om jag får välja mellan en tvåa i en del av stan där jag vill bo, och där det dessutom inte vore några som helst problem för T att åka hem på luncherna för att rasta Pepsi (skulle ha en knapp kilometer till jobbet om vi får lägenheten), eller en trea i en del av stan jag absolut inte vill bo så väljer jag helt klart tvåan. Det värsta som kan hända är ju att man får flytta igen om något år! Så nu får vi se om vi kanske kan få gå på ännu en lägenhetsvisning i helgen och förhoppningsvis är den bra så att jag kan tänka mig att ta den!

För övrigt så händer inte mycket. Lilleman här hemma har fått någon hudåkomma som jag inte vet vad det är. Det började med att han hade små skorvor(som sårskorpor fast utan sår) i pälsen på tre olika ställen, sen försvann en del helt, och nu var han lite knottrig på ett av ställena där han hade sådana. Idag såg jag dessutom att det området framme på halsen varit skorvigt nu inte har skorvor men det var alldeles fuktigt som om det varade fast det inte är något sår?! Ringde i alla fall veterinären för att höra om hon tyckte jag skulle boka en tid, men efter lite diskuterande hit och dit så kommer jag testa med att ta bort fästinghalsbandet först och se om det är det som spökar. Sen trodde hon även att min egen teori om att det skulle vara stressrelaterat (han är orolig och slappnar inte av på samma sätt sedan T flyttade) absolut kunde vara trolig. Så nu ska jag ge det en vecka så får vi väl se om det får bli ett bokat veterinärbesök eller ej.

Nu ska jag lägga mig och vila lite och sen ska jag åka och hälsa på vännen M i hennes nya hus... kan tänka mig att jag kommer bli grön av avund :p

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: