Hakuna Matata

2011-03-11
16:26:44

Sköna fredag /S
Idag har det varit en kanondag! Solen sken, himlen har varit klarblå och väl på jobbet så visar det sig att vi nästan inte har några barn! Av de 19 barn som vi har i vår barngrupp så var det bara 6 barn som kom! Även på de två andra avdelningarna var det lugn så vi bestämde oss för att ta med alla barn till skogen, och det var hur mysigt som helst, superfint väder, vindskyddat, och barnen lekte jättebra.
Nu är jag hemma några timmar och tar det lugnt, ska ta en powernap innan det är dags att börja göra sig iordning för en bowlingkväll med jobbet. Det ska bli riktigt roligt samtidigt som jag helst hade velat spendera kvällen tillsammans med T, men nu får man försöka ha så kul man kan och försöka glömma att det är vår sista helg som sambos för några månader framöver.

En annan spännande/jobbig grej är att vi är i ledning vad gäller budgivningen på lägenheten och fyra av oss 7 budgivare som varit med och budat har nu dragit sig ur så chansen för att ha det vinnande budet ökar ju! Det jobbiga är att det är fredag så budgivningen kommer ju stå stilla under helgen, så vi måste vänta ända tills på måndag innan vi vet om det är någon av de andra som är beredda att bjuda över! Jag pendlar mellan hopp och besvikelse på för hand...!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: