Hakuna Matata

2011-03-22
19:49:26

Semester?! /S
Från och med idag kan man tydligen gå in och deklararera på skatteverkets hemsida, därmed kan man ju också se hur mycket man får tillbaka/ska betala in. Jag gjorde mitt bästa med lyckades av någon anledning inte att få min e-legitimation att funka :(
T lyckades lite bättre och fick se en härlig summa som han kommer få tillbaka lagom till sommaren. Hans tankar rusade direkt mot någon semesterresa och han frågade vad jag var sugen på. Just då insåg jag att jag inte har skänkt den här sommaren en enda tanke i form av nöjesplaner såsom exempelvis resor! Just nu är jag helt fokuserad på allt som måste fixas och som INTE är fixat, och just nu känns det som att ingenting är fixat!

Idag sa jag upp vår lägenhet/telefoni och bredband och det fick mig att känna mig ännu mer stressad över den kommande flytten. Nu känns det verkligen som att man satt på en klocka som räknar neråt. Det är ju inte det att vi kommer vara helt hemlösa för sängplatser finns det ju både hos mamma och pappa och även i svärföräldrarnas sommarstuga som ligger 10-15 min bilresa från stan. Men jag vill flytta till Karlstad och känna att vi börjar vår tid där i VÅRT hem med VÅRA saker. Jag vet inte varför det känns så viktigt... det kanske är för att vi ska vara ifrån varandra så länge nu...

Hur som helst... semesterplaner... jag har ingen aning om vad jag vill göra! Jag skulle vilja besöka Gotland men tror det kräver att man bokar i tid. Jag kan också tänka mig en utlandsresa, bara jag och Tobias. Vi var ju utomlands förra året också när vi åkte till Prag, men nu längtar jag efter en sol & badresa, att bara få ligga och lata sig, åka på någon utflykt och helt enkelt bara spendera tid tillsammans. Men i så fall tror jag det får bli en restresa, det känns omöjligt att planera sommaren redan nu när jag inte vet var vi ska bo, om jag har något fast jobb, vem ska ta hand om Pepsi? Jag har i stort sett avslutat allt här; uppsagd från jobbet, lägenhet uppsagd, och de få vänner och bekanta jag har här vet om att jag ska flytta, men jag har INGET ordnat i Karlstad... inget jobb, ingen bostad, inga vänner, ingen dagmatte... Det vore bara så skönt om jag kunde få någon av de där stora sakerna som jobb eller bostad avklarat. Jaja... nu ska jag sluta gnälla... det här är en flytt jag gått och tänkt på och längtat efter i flera år och nu är det äntligen dags!

Om en vecka är det visning av lägenheten på Norrstrand, och jag håller tummarna stenhårt för att den ska kännas rätt för oss och att den ska stanna på en lagom summa med ett bud som självklart är vårt! Det blir T som får gå på den så får vi se om jag förhoppningsvis får komma och se den helgen därefter.

frågetecken


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: