Hakuna Matata

2011-03-25
16:19:32

Fredag, Friday, Freitag... kärt barn har många namn! /S
Då var det fredag igen, och det är återigen dags för en kväll med kollegorna! Det känns som att det varit en del av den varan på sistone, men jag klagar inte! Tror det kommer bli riktigt kul ikväll då det bara blir gänget från förskolan och inte hela området, det blir mys hemma hos ena kollegan med knytis och något drickbart :)

Helgen kommer fortsätta med trevligheter då min älskade T kommer hit imorgon igen då han ska jobba mån-ons i Linköping igen. Jag hade egentligen bokat in en bowlingkväll med M men hon var snäll och lät mig ta den tiden med T istället så imorgon kväll blir det bowling och kanske en matbit tillsammans vilket känns kul då det var någon månad sedan vi var ute bara vi två. Sen hoppas jag på att få med honom på lite shopping under dagen då jag verkligen behöver hitta passande kläder för mina syskonbarns dop som är den 9 april! Doppresent avklarade jag igår kväll, så nu väntar jag bara på leverans och hoppas att paketet ska nå fram innan själva dopdagen, och att det jag köpt är så fint som jag hoppas. Men kläder är det desto värre med... just nu har jag helt ärligt INGET i garderoben som jag kan ha på mig... och jag skämtar verkligen inte... det som skulle kunna passa till ett dop är sorgligt nog för litet för mig nu... eller jag har rättare sagt blivit för stor för dem :(
Så nya kläder är ett måste!

Nu ska jag ta med Pepsi på en promenix. Idag får klövjeväskan åka på för att trötta ut honom lite extra och för att kompensera att vi inte hinner gå en sån lång promenad... Hittills funkar väskan finfint, men det är svårt att veta hur mycket han kan bära utan att överbelasta honom. Förra gången hade han två 0,5L flaskor i ryggsäcken som var fyllda upp till 1/4 i varje flaska och det verkade han knappt känna av alls så jag tänkte testa att fylla dem liiiiiite mer.

Hoppas ni får en skön helg mina vänner!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: