Hakuna Matata

2011-03-15
15:55:34

Dag 2 som särbo! /S
Hej mina vänner!
Nu är jag inne på min andra dag som särbo, och jag får väl erkänna att det inte är fullt så olidligt som jag kanske trodde även om jag saknar T massor. Men man hinner ju liksom inte med så mycket när man kommer hem efter jobbet... Det värsta är ju helt klart rutinerna med matlagningen, det vet jag kommer bli den svåra biten för mig, att faktiskt orka ställa sig och laga i ordning riktig mat till enbart sig själv! Igår får jag väl erkänna att det blev en sväng förbi McDonalds efter jobbet, men det skyller jag på att jag var helt slut efter en tuff dag på jobbet med en sjuk kollega och ingen vikarie.
Idag SKA jag försöka hitta energi till att laga i ordning något.

Jag kan ju uppdatera er på läget i budgivningen och berätta att vi INTE äger något boende. Lägenheten vi var med och budade på gick upp till 780 000 kr vilket var 25 000 kr över det tak vi satt för oss själva. Den hade varit värt de pengarna om badrummet var tipptopp, men vi räknade med att behöva lägga närmare 100 000 kr på renovering och då hamnar vi helt plötsligt på en summa närmare 900 000 kr + en avgift på 4000kr, och det är den INTE värd för oss åtminstone. Nu är vi istället med och budar på den andra lägenheten som ser i stort sett lika ut, men den är redan uppe på 780 000 kr och bara en av 7 har hoppat av än så jag tror inte att vi kommer få den här heller trots att vi satt ett högre tak på den. Så bostadsletandet fortsätter frustrerande nog...

Nu är jag nyss hemkommen från ett välbehövligt frisörbesök. Det var mina toppar som behövde sig en uppfräschning. När hon var färdig med klippningen frågade hon om hon skulle styla håret lite, och det tackar man ju så klart ja till... men det skulle jag inte ha gjort!!! Hon tåg fram en plattång och börjde den lite hit och dit så när jag lämnade stället så var det superplatt längst upp, världens böj som ser ut som en kulle, på mitten, och rakt med en lite böj inåt på slutet... förutom bak då... där är allt spikrakt?!?! "Det blev ju lite vågigt i alla fall" sa hon när hon var färdig... huh! Jag skyndade mig hem och slängde upp allt i en hästsvans för så här tänker jag INTE gå ut och visa mig. Men klippningen kan jag inte klaga på och det är väl den som är det viktiga!

Nu ska jag ta med vovven på dagens tredje promenad. Den första gick vi imorse kl 5.00 innan jag åkte till jobbet, sen gick vi en kort kissrunda när jag kom hem så att jag fick ta en välbehövlig powernap innan vår långpromenad nu.

Hoppas ni har det lika skönt och soligt som mig! Hej på er

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: