Hakuna Matata

2011-03-17
20:22:09

atjoo, snörvel, prosit! /S
Idag känner jag mig ännu lite krassligare... förutom nästäppa och en ond hals har jag nu också en näsa som rinner och ett huvud som inte riktigt hinner med i svängarna och som just nu dunkar lite lätt. Med andra ord känns det allt annat än kul att det min tur att stänga imorgon på förskolan.

När jag slutade idag så hade jag i alla fall ett ärende jag ville få fixat, så efter att jag hämtat upp Pepsi hos dagmatten så åkte vi till Hööks så att jag kunde lämna tillbaka en regnoverall jag köpt till Pepsi där som det visade sig vara usel passform på. När vi ändå var där i krokarna och Pepsi var med så kunde jag inte låta bli att svänga förbi Arken Zoo där jag hittade en klövjeväska (=ryggsäck för hundar) som jag funderat på ett tag nu. Jag slog till och köpte den då den inte var särskilt dyr, och ja... det är helt enkelt så jag funkar, har jag väl bestämt mig för att det är något jag vill ha så vill jag ha det NU. När det var gjort sprang jag in på Maxi och handlade lite mat och sedan vidare mot mitt bostadsbolag för att säga upp lägenheten. Väl där hade de naturligtvis stängt.

Sedan jag kom hem har jag suttit och degat i fotöljen utan att röra mig mer än nödvändigt. Jag har letat vidare efter bostad och känner väl mer och mer att det verkligen är en bostadsrätt jag vill satsa på då det i längden blir billigare. Idag hittade jag en bostadsrätt på Norrstrand som känns intressant då det var låg månadsavgift och ok planlösning. Det är ju långtifrån min drömlägenhet men om man jämför med en hyresrätt så känns ändå den här bättre då det enda negativa med lägenheten var det lilla köket, och med "lilla köket" så menar jag troligtvis ett gansk normalstort kök för en lägenhet, för tyvärr är ju köken sällan särskilt stora. Jag behöver knappast ett enormt kök för min matlagnings skull men det är ett rum jag gärna umgås i. Sedan är ju tanken som sagt att vi ska hitta ett hus inom ett par år, samtidigt som det här boendet ska vara så pass stort att vi skulle få plats om vi eventuellt skulle få ett barn, så man slipper en panikflytt. Tanken på ett barn finns med i alla lägenheter jag tittar på, då jag som sagt inte vill behöva flytta för att det inte längre är praktiskt.

Imorgon hade jag tänkt åka mot Karlstad för att äntligen få träffa T. Just nu känns det inte särskilt lockande att åka så långt ensam i mörkerkörning med ett huvud som är så här segt. Vi får se... kanske satsar på att lägga mig tidigt imorgon istället och åka mot Karlstad tidigt på lördagsmorgonen istället.

Dags att packa i bilen så den är redo i alla fall OM det blir Karlstad imorgon efter jobbet.

natti natt på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: