Hakuna Matata

2011-06-25
23:38:49

Då var det dags... /S
Hej på er, hoppas alla haft en trevlig midsommar!

Själv sitter jag just nu i Linköping i vår kaotiska lägenhet. Imorgon är det äntligen dags för flyttlasset att gå. Det ska bli så himla skönt... Linköping blir ett avslutat kapitel och det är dags att enbart börja blicka framåt.
I torsdags var det dags att säga tack och hej till alla på jobbet och det var riktigt jobbigt, jag lyckades hålla tårarna borta ända fram till dess att det var dags att säga hej då, lyckades hålla tårarna borta medan jag kramade barnen även om det var nära (vill ju inte skrämma dem), men när jag skulle krama om mina kollegor gick det inte längre. Det kändes så sorgligt eftersom jag vet innerst inne att jag troligtvis aldrig mer kommer träffa dem, även om man säger att man ska hälsa på varandra så är det ju inte särskilt troligt, och de har verkligen varit helt underbara som kollegor och vänner.
Men som sagt, nu är det dags att lägga det här bakom sig och fokusera på vad framtiden kan tänkas innehålla. Till att börja med ska vi ju flytta imorgon, allt ska hem till mina föräldrar, nästa steg blir på tisdag då jag ska på en anställningsintervju för ett långt vikariat, i mitten på juli kommer flytt nummer 2 då vi ska flytta in i vår nya lägenhet.... Sedan måste vi försöka göra upp någon form av semesterplaner. Just nu ser det väl kanske ut att bli lite bilåkande i södra Sverige då ingen av oss egentligen vet vad vi vill, och vi tycker att restresorna är lite för dyra. Jag hade ju lite Irlandsdrömmar men känner väl kanske att det krävs lite mer planering inför en sådan resa än vad vi har tid att göra nu. Huvudsaken är egentligen att bara få ett miljöombyte, se och göra nya saker tillsammans, skapa nya minnen tillsammans!

Håll nu tummarna för att flytten flyter på smärtfritt imorgon. Senast vi flyttade kom ju stormen Per och ställde till det för oss då hela jäkla kärran blåste omkull så möblerna hamnade ute på en åker samt vred sönder dragkroken på bilen så det blev en dyr flytt. Något sånt har vi inte lust med den här gången :p


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: