Hakuna Matata

2011-07-12
22:28:55

Barnrum /L
Jag går och tänker/planerar lillemans barnrum. Tyvärr är det just nu ett kontor men jag måste på något sätt lyckas få till ett kontor/barnrum. Samtidigt måste kontorsdelen göras otillgänglig för eventuella små händer. Suck och stön!
Jag älskar min lägenhet men den känns en aning trång och övermöblerad just nu. Jag hatar sånt.

I alla fall så finns det ju ett och annat man vill köpa, pengar är som vanligt enda hindret.

Så här har jag tänkt:

 

Som förvaring åt lilleman tänkte jag satsa på Ikeas (vad annars) serie STUVA. Då kan jag alltid köpa till delar om han för större rum någon gång. Den här kombinationen tror jag räcker i början. Då kan han ha kläder i den långa delen och leksaker i stora lådan.

 

I Norge ligger priset på 2.050 kronor (i Sverige var den faktiskt dyrare). Färgen vit känns som det mest säkra. Då kan man alltid skifta färg i rummet om så önskas.

Sedan gillar jag också Väggskåpet FÖRHÖJA, där kan man ha böcker och annat fint. Tänkte sätta tre stycken över bänklådan och även lägga på en madrass så den blir mjuk att sitta på.

Fortfarande gillar jag Barbapapa figurerna. Lilleman har ju en stor Barbaskön och en mobil av figurerna.


Jag skulle vilja ha stickers till väggen/möbeln. Tyvärr landa priset på 400 kronor... så det är inte prio ett.

Också självklart spargrisen...

Många önskningar. Får se hur resultatet blir!


Kommentarer:
#1: Sandra

Minns inte exakt hur stora rummen var, men går det inte ställa skrivbordet i ert sovrum i hans sänghörna? Tråkigt med dator i sovrummet men kanske ett mer lockande alternativ än att ha i hans rum med alla sladdar som blir... Vet precis hur du känner det med pengar! Så mycket man vill ha, o allra helst med en gång!

2011-07-14 @ 19:42:15
#2: Sandra

NU såg jag din ritnng, missade den när jag kollade i mobilen. Det ser ju jättebra ut, det lär ju dröja något år innan han leker inne på rummet så större yta än så behöver han ju inte!

2011-07-15 @ 12:25:48
#3: hiju

BRA

2011-07-17 @ 15:26:46
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: