Hakuna Matata

2011-01-16
16:10:04

Nya dag, nytt (bättre!) humör! /S
Halloj!
Hur står det till? För min del har humöret vänt sedan mitt senaste inlägg och jag känner mig både piggare och lite gladare efter en lugn helg hemma med mina favoriter. Lördagen bjöd inte på något snöoväder förrän på kvällen så på dagen tog jag och Pepsi en långpromenad i Vallaskogen efter att ha liftat med T till Gamla Linköping och det var så himla skönt att få gå i just skogen. Nu när det är massor med snö överallt är ju promenadvägarna väldigt begränsade och vi har egentligen bara en slinga som passar för en lång promenad nu på vintern om man inte vill ta bilen någonstans! Så nu längtar jag efter att snön ska försvinna så man kan variera promenaderna lite mer. Skönt var det i alla fall att gå där i skogen även om jag nervöst spanade efter de omtalade vildsvinen men några sådana mötte vi skönt nog inte. Pepsi njöt av att få gå lös större delen av promenaden och jag försökte att djupandas alla de gånger jag fick vråla som en idiot för att han skulle komma på inkallningen, samtidigt som jag påminde mig själv om att det är ett moment vi håller på att förbättra och att miljön vi befann oss på bjöd på massor av störningar i form av viltspår och helt enkelt nya dofter så det var väl inte så konstigt att han inte kom direkt varje gång jag ropade, huvudsaken är väl kanske att han åtminstone kom till slut?
Medan vi promenerade, åkte sambon skidor och vi kom väl hem ungefär samtidigt efter 2,5 h ute på varsitt håll.

Därefter blev det en tur till Tornby då T varit avundsjuk på mitt nya duntäcke som jag köpte till mig själv förra veckan, så det blev en tur igen till Jysk och deras vinterrea där han köpte ett likadant. Efter att ha kollat runt i några butiker handlades det mat och sen åkte vi hem igen och gjorde ingenting. Kvällen blev kort då vi var sega med matlagningen och hade inte ätit färdigt förrän 21.30, därefter sjönk vi ner i varsin fåtölj och ägnade resten av kvällen åt Wiispelande med Donkey Kong.

Idag har jag varit otroligt segstartad, kanske beror det på det tråkiga vädret (tö och regn). Till slut kom vi i alla fall igång och städade lägenheten, sedan har jag suttit och läst lite på nätet, bland annat hundbloggar och fotobloggar, testat mig fram lite i photoshop innan jag tog tag i ett projekt som jag skjutit fram under en längre tid... nämligen sätte in alla framkallade kort i album. Så nu är alla kort sorterade i kronologisk ordning och en del sitter nu redan på plats i albumet. Men nu är det dags för en paus för att ta tag i träningspasset. Egentligen skulle jag tränat även igår men det blev aldrig av, jag var för slö och sen blev klockan så mycket. Men idag är en ny dag och bättre dag!

Resten av eftermiddagen kvällen ska ägnas mer åt fotoprojekt, tvättning och allmänt slappande så man är utvilad inför kommande arbetsvecka som börjar med en lååååång dag, först jobb 7.30-15.30 och sedan skynda sig till stan för en föreläsning mellan 16-19 via jobbet. På torsdag är det dags för studiedag och på kvällen ska jag hem och ta en lugn, mysig kväll med T för att fira vår 9 års dag!! Sedan blir det nog middag ute till helgen för att fira lite mer :)

Men nu var det träning på schemat som sagt, hej på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: