Hakuna Matata

2011-01-26
19:52:44

Lugna veckan /S
Hej på er!
Den här veckan är det hur lugnt som helst på jobbet på grund av att många barn är hemma och är sjuka, så vi har bara haft 11-12 barn istället för vanliga 19 barn! Det är lite blandad kompott på sjukdomarna, men än så länge har man ju klarat sig från att själv åka på något tråkigt, hoppas bara att den turen håller i sig. Just nu är jobbet rätt skönt överhuvudtaget. Jag kan inte påstå att jag kände mig jätteutvilad efter julledigheten, men jag kom tillbaka med ny motivation som hänger med fortfarande, särskilt eftersom ett av barnen i just min grupp har utvecklat sitt tal så ofantligt mycket! Från att inte ha kunnat säga så mycket mer än ja, nej, mamma, pappa så kom hon tillbaka efter julledigheten och pratar och pratar, och då inte enstaka ord utan hela meningar. Inte nog med att det kommer mycket ord ur henne, hon har dessutom ett tydligt uttal!! Det är verkligen fantastiskt att följa barnens utveckling, och att helt plötsligt ha en liten tjej som sjunger med på sångstunderna är ju helt otroligt härligt efter ett halvår där man fått sjunga själv med fyra par ögon stirrandes mot en :)

Det verkar som att även de sista två arbetsdagarna blir hyfsat lugna. På fredag har jag tagit ut en komptimme den sista timmen mellan 15-16 för att kunna hämta upp Pepsi hos dagmatten och åka direkt mot Karlstad. Inte för att jag kommer hem så tidigt till karlstad på den timmen men jag får lite dagsljus att köra i åtminstone den första biten vilket kan vara skönt då det bara blir jag och Pepsi då T åker till Karlstad redan imorgon kväll.

Ikväll är käraste sambon iväg på spelkväll med kompisarna så jag kröp ner under en filt med lite choklad och bara tar det lite lugnt. Egentligen är det träningsdag idag, men även om det är lugnt på jobbet den här veckan så har jag varit väldigt trött när jag kommit hem så det fick bli en vilodag istället.

För övrigt har kylan återvänt till Lkpg, förut visade termometern -13 grader, och tyvärr leder det till att det där med koppelträningen och positiv träning med Pepsi hamnar lite i skymundan då jag bara vill ta mig runt rundan och in i värmen igen!

Hoppas ni har det bra!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: