Hakuna Matata

2011-01-22
18:03:52

Lördag /S
Hej mina vänner!
Idag är det lördag och det har hittills varit en relativt stillsam sådan. Började dagen med en skön sovmorgon, fastnade därefter i soffan en stund med datorn i knät innan vi tog tag i dagens projekt som var att raka Pepsi so doftade gott efter gårdagens bad. Som vanligt så tar det alltid längre tid än man tror att det ska göra, men det gick i alla fall bra, och han var helt lugn hela tiden förutom när man kommer till frambenen för då verkar han tro att trimmern ska kapa hela benet och inte bara pälsen... så som vanligt lyckades jag efter lite bråk med honom raka ungefär halva benet, tassarna får jag som vanligt inte komma i närheten av med trimmern. Så om ni ser en rakad cocker med moonboots så är det nog våran Pepsi ;)

Vi har också lyckats hinna med en promenad på 1,5 h. Låter ju kanske fantastiskt bra med promenaden var inte så lång som man kan tro, blev nog ca 5 km men i lugnt tempo. Som vanligt så var jag och T lite oense om promenaden då jag vill gå lite lugnare och särskilt nu ge Pepsi tid och verkligen lägga ner sig på koppelträningen. T däremot vill gå i högt tempo och få puls, han jobbar i och för sig också med koppelträningen... men inte på mitt sätt, så som jag vill :p

Nu sitter vi här hemma och tar det lite lugnt innan vi ska göra oss i ordning för att åka ner mot stan där det blir middag på Kikkobar och sedan biofilmen Love and other drugs. Vi hoppas på en mysig kväll och en bra film. Det blir i alla fall skönt att komma hemifrån kunna sitta och prata utan att själv behöva fixa maten och ta hand om disken!

För övrigt så sitter jag här och längtar efter en ny Ullaredsresa. Jag råkade ramla in på Gekåsbloggen (www.gekasullaredbloggen.blogspot.com) där de visade exempel på vad de hade i butik, och det fanns en hel del på bland annat inredningsavdelningen som jag fastnade för. Sedan är det alltid kul att shoppa billigt... men vi får väl se, att handla billigt slutar ju ofta med att slutnotan blir ganska dyr. Sedan drömmer ju jag fortfarande om en karlstadflytt så det är ju dumt att handla på sig massor med inredningsprylar kanske. Men som sagt, vi får väl se!

Ha en skön kväll!

"watch love and other drugs online"



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: