Hakuna Matata

2011-01-30
21:46:24

Intensiv helg! S/
Nu är jag hemkommen från en helg i Karlstad. Det var en intensiv sådan! Fredagen var väl i och för sig allt annat än intensiv då jag somnade efter ca 30 minuter hemma hos mamma o pappa, vaknade och käkade lite och hamnade i soffan där vi lyckades hålla oss vakna fram till kl 23 då vi stupade i sängen båda två!
Lördag förmiddag spenderades med mina kära systrar på stan där det tittades på (barn)kläder och fikades. Därefter åt jag mat hos mamma o pappa innan jag och T åkte vidare upp till syrran där det fikades igen, och sen vidare till Ts föräldrar för ännu en middag, och slutligen efter några timmar där åkte vi vidare för en filmkväll hos syster T! Därmed kan vi verkligen säga att vi nyttjade varje minut av lördagen hemma!!! Idag har vi varit hem till min farmor o farfar för att fira farfar som fyller 75 år så då lyckades vi träffa alla nära och kära igen!

Nu är vi i alla fall hemma igen. Den här helgen har mina tankar vandrat iväg och jag har drömt om lägenhetsköp/husköp/flytt/inredning and so on... Jag vill så gärna tillbaka till Karlstad och det vore så fantastiskt skönt om den drömmen förverkligades till sommaren!! Att slippa de här tråkiga bilresorna, att kunna åka på kalas, umgås tills man är helt slut i huvudet och sen få åka hem till ett hem som ligger 15 minuter bort istället för 3 h!!

Den här veckan tror jag kommer bli en vecka bestående av låååång väntan.... hatar att vänta... men förhoppningsvis leder den här väntan till något härligt ;)

Natti natt på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: