Hakuna Matata

2011-01-10
22:15:16

Heja mig! + dagmatte rapport /S
Okej... nu har det inte ens gått en vecka men ändå... jag har hittills genomfört 4 träningspass på mitt Wii Active, och två av dagarna hade jag verkligen ingen som helst lust eller energi, men i slutändan bytte jag ändå om och genomförde passen!
Jag har varit sjukt chokladsugen varenda dag men har klarat mig utan att äta något TROTS att jag har 200g mörk Marabou + 200 g ljus Marabou liggandes i skafferiet. Jag får väl erkänna att jag tog 4 bitar av den mörka chokladen idag... men ändå... jag tog BARA 4 bitar, det slutade inte med att jag tryckte i mig hela som vanligt!!!

Så jag säger bara det, heja mig!!

Jag kan också berätta att Pepsi idag har spenderat sin första dag hos sin nya dagmatte.
Han såg uppriktigt ledsen och lite rädd ut när jag lämnade honom hos M, så det gjorde nästan ont i magen på mig för även om mitt första intryck av henne kändes toppen så kan man ju inte säkert veta.

Jag skickade ett sms till henne vid lunchtid för att höra hur det gick men fick inget svar! När det var dags att hämta honom vid 16 så såg jag att jag fått ett svar under dagen om att allt gått bra. När jag väl kom fram och frågade igen så drog jag en lättnadens suck för jag fick samma svar igen. De hade gått 1h lång promenad på förmiddagen och då hade de kört samma koppelträning som vi satsar på här hemma (underbart med en dagmatte som vill träna hunden!), sedan hade de varit hemma på dagen, han hade snarkat som en karl (hennes ord) på golvet när hon låg och plugga i soffan. Hennes ena katt hade till slut vågat sig fram och nosa på honom när han sov och han hade då inte gjort någonting, trots att han i 99,9% av gångerna han träffat på en katt med oss, har jagat katterna. Sedan hade de gått en promenad på ytterligare 30 min på eftermiddagen.
När jag plingade på dörrenoch hon öppnade så blev han glad men inte så hysteriskt glad, utan ändå ganska lugn så det känns som han har haft en bra dag.

Sedan vi kom hem har han varit helt slut och sovit tungt. Antar att det varit en påfrestande dag att lämnas hos en okänd människa, koppeltränats, en långpromenad, och umgänge med 2 katter hela dagen ;)

Nu under kvällen hade jag fått mail från en annan tjej som var intresserad, hon föreslog 150kr/dag i ersättning... hahaha... man kan ju undra hur det står till i skallen då! Det är ju fasen dyrare än hunddagis nästan... Nu får M inte alls särskilt mycket i ersättning men jag vet ju å andra sidan att hon faktiskt gör det för att hon VILL spendera tid med min hund och inte för att få pengarna!

Nu ska jag hoppa i duschen och sen sussa sött!

Natt natt

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: